25.10.2010

Räjähdys

Ensin räjähti tyyny ja sitten yritin etsiä toimintaohjeita Koirat-lehdestä.

Polkka on ollut nyt kuukauden päivät yksin kotona omassa huoneessa koiraportin takana. Markkinoilta ei löytynyt apinankestävää porttia, joten Pasi nikkaroi sellaisen. Portilla on korkeutta 130 cm ja koira on pysynyt sen takana. Toistaiseksi. Ja ollut tosi kiltisti, paitsi tänään. Kotiin palaajaa odotti kappaleiksi revitty tyyny ja kannesta kanteen luettu koiralehti. Sotku oli sen mukainen. Keskellä sotkua istui aavistuksen verran nolon näköinen apina.Meillä on menty yksinolossa aivan laidasta laitaan aina pentuaitauksesta kodinhoitohuoneeseen, koiraportteihin, sisälle rakennettuun aitaukseen ja häkkiin saakka. Mitään arvokasta Polkka ei ole (tähän mennessä) rikkonut, lähinnä aiheuttanut raivostuttavaa sotkua ja ollut vaaraksi sekä itselleen että mäykyille. Melkoinen houdini se kyllä on - pentuaitaus pidätteli sitä neljäkuiseksi, eläinkaupan korkein portti viisikuiseksi, kompostikehikkoaitauksesta se juoksi sekunnissa yli ja murtautui koirahäkistä noin kahdessa minuutissa.

Ja oikeasti tämä on pientä. Olen nähnyt miljoona kertaa pahempia tuhokuvia ja kuullut karseita juttuja. Maanantaina vaan pelkkä tyynynsilppu voi olla liikaa.

Takana on pysynyt, toistaiseksi.

3 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Tihii, mua vaan edelleen naurattaa. <3 Helppohan se täältä on hihitellä, kun ei tarvi jälkiä siivota!

Koskahan Poksmon keksii, että tuon aidansalvan voi etutassulla kätevästi avata?

Päivi kirjoitti...

Polkka on ns. räjähdysherkässä iässä. ;)

Riik kirjoitti...

No niin, eilinen oli pientä tämän päivän räjähdykseen verrattuna! Ja Marjo, ei se VOI saada niitä salpoja auki, ne on sijoitettu sillä tavalla. Mutta toki puun voi purra kappaleiksi tai kiivetä yli...