19.10.2010

Agilityä

Ai miksei råtta saa tulla mukaan treeneihin?

Ollaan käyty nyt parin viikon ajan agility-treeneissä ja ollaan Polkan kanssa molemmat ihan innoissamme lajista! Polkalla on vauhtia, intoa ja tarkkuutta ja treenit menevät loistavasti. Ollaan toki tehty vasta hyppyjä, rengasta, putkea, keppejä ja kontaktitreeniä. Polkka keskittyy ehkä ensimmäistä kertaa elämässään kunnolla - ja on aivan poikki reilun tunnin kestävien treenien jälkeen.

Kävimme viime kesän toisen koirakerhon pentuagilityssä, mutta siellä homma ei jotenkin tuntunut mukavalta. Tykkään nykyisestä kouluttajasta, häneltä saa paljon palautetta. Hyvää ja huonoa sellaista, mutta sehän ohjatuissa treeneissä on tarkoituskin. Mitä järkeä on käydä treeneissä, jos et koskaan tiedä että menikö hyvin vai huonosti ja miksi? Nyt tiedetään. Polkka esimerkiksi käyttää takapäätään vuotiaaksi koiraksi käsittämättömän hyvin (epäilen syyksi rallytokon erilaisia käännöksiä) ja omistajalla on ärsyttävä tapa nyppiä koiraa remmistä.

Näillä siis mennään. Surettaa jo nyt horisontissa siintävä (kai se on kohta tultava?) juoksu, mitä me oikein tehdään kolmen viikon treenitauon aikana? Tylsistytään.

5 kommenttia:

Tiina, Sera & Sanni kirjoitti...

Meilläki odotellaan edelleen niitä ensimmäisiä juoksuja. Toivottavasti likat ei panttaile niitä yhtä pitkään ku Sera, joka teki ekat juoksunsa kypsässä kahden vuoden iässä...

Tuija kirjoitti...

voi Polkka - mentävä ilman råttaa :(

Päivi kirjoitti...

Råtta on kyllä Polkalle tosi tärkeä...oli niin koomista katsoa, kun palautin Polkan pari viikkoa sitten hoidosta kotiin ja toinen syöksyy saman tien lelukopalle Råttaa hakemaan. Ja voi kuinka surullinen Polkka on tuossa kuvassa, kun Råttaa ei saa mukamas ottaa treeneihin mukaan. HUOM! Kirjoitusasuni; Råtta isolla. On se sen verran tärkeä! ;)

Tuija kirjoitti...

Liikuttava Poksu <3

Riik kirjoitti...

Polkka arvostaa Råtan oikeaa kirjoitusasua! Ehkä Råtalle voisi pyhittää oman päivityksenkin, sen verran arkistoihin on kertynyt kuvia Polkasta ja niin kovin tärkeästä Råtasta.