29.10.2010

Lokakuun aurinkoa

Syysaurinko ja kunnon sänkipellot - toimii!

Livistin tänään ajoissa töistä aurinkoisen syyspäivän kunniaksi. Lähdettiin kauhukaksikon kanssa reippaalle puolentoista tunnin peltolenkille. Ja kyllä kaksikko muuten juoksikin! Ensimmäinen tunti meni etenkin Polkalta aika holtitonta laukkaa. Sen jälkeen malttoi vähän ravatakin.


Ostin tällä viikolla Prismasta molemmille koirille neonväriset heijastinliivit. Heijastimia on toki hihnoissa, pannoissa ja takeissakin, mutta nyt ajattelin lähinnä meidän lähimaastoissa käynnissä olevaa metsästyskautta. Hirvimiehiä on toisinaan passissa meidän vakioreitin pellolla, eli punainen lisänäkyvyys ei liene pahasta koirillakaan. Hetken aikaa mietin Hurtan hienon uuden Lifeguard -malliston liivejä, mutten sitten raaskinut. Prismatuotteet maksoivat jotain 7 € ja vaikuttavat ihan kunnollisilta.

Polkka pysyi tosi lähellä, vaikka ihanat peuran ja jäniksen jäljet saavat toisinaan sen pään pyörälle. Onneksi iso peltoalue on aika turvallinen juoksutuspaikka, siinä mahtuu juoksemaan pienen spurtin hajun perässä ja tulemaan takaisin. Vastaantulijoita täällä ei ole. Kaksi kertaa puolen vuoden aikana ollaan nähty joku muu samoissa maastoissa.Lenkin jälkeen vähän pihahommia, sitten kupillinen ruokaa ja lepäilemään. Huomenna mennäänkin lenkkeilemään Daran jengin kanssa. Ja ehkä vähän testailemaan Daran pihasta löytyviä agi-esteitä. Hyvää viikonloppua!


2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Nehän näyttää melkein oikeilta työkoirilta :)

Riik kirjoitti...

No mä mietin ihan samaa, kun selasin kuvia!