10.12.2009

Polkka aloitti opintien

Kuulolla ollaan, sanoo Polkka.

Polkka on nyt ekaluokkalainen! Pääsimme mukaan Janakkalan koirakerhon pentukurssille, mikä on ihan mahtavan hienoa! Meillä kun ei tule edes lenkillä toisia koiria tai ihmisiä vastaan, niin jossakin tuota penskaa täytyy totuttaa maailman menoon. Kurssi käsittää yhteensä seitsemän kertaa ja koulutuksia on kahdesti viikossa. Aika intensiivistä siis.

Ensimmäisellä kerta meni lähinnä tutustuessa halliin (ihana lämmin matoilla varustettu halli!) ja kuunnellessa perusjuttuja penskan kouluttamisesta. Koiranpennun hoidon perusteet nyt ehkä on hallussa, mutta ei tuollainen hidas eteneminen haittaa yhtään. Me tehtiin siinä jutustelun aikana vähän maahanmenoa ja sivulletuloa. Alkusinkoilun jälkeen Polkka keskittyi tosi hienosti. Lopuksi pujoteltiin ringissä istuvien koirien ympäri. Siinäpä haastetta perin juurin uteliaalle pienelle afrikkalaiselle.

Perjantain ohjelmassa on kontakti- ja rauhoittumisharjoituksia. Mies ilahtui oikein erityisesti kuullessaan apinalle suunnatuista rauhoittumisharjoituksista.

Ei kommentteja: