27.12.2009

Hienoja lumikuvia, tai jotain ihan muuta?


Joulunpyhät kuulostivat täydelliseltä hetkeltä ottaa hyviä koiravalokuvia. Kaksi ihmistä samaan aikaan kotona valoisan aikaan ja hyvä kamera lainassa. Tuumasta toimeen siis. Ulkokamppeet päälle, taskuihin koirankeksejä ja bändin plus kameran kanssa pellolle. Sormethan siinä hommassa meinasi jäätyä, mutta kai parista sadasta ruudusta joku hyvä löytyisi? Loppujen lopuksi kuvia selatessa huomasin, että pääosassa on miltei aina epätarkka totaalisen älyvapaalla ilmeellä varustettu kenguru.


Kyllä vain, korvat on irrotettu teipeistä (eivätkä ne teipin jättämät klähmät lähde millään ilveellä pois), mutta miten joka toisessa kuvassa korvat sojottavat edelleen aivan minne sattuu? Entä miten Maissi näyttää kamalalta läskiltä?

Miten se tämän teki? Koira seisoo paikallaan ja toinen korva roikuu normaalisti. Silti toinen muistuttaa antennia.

Sadasosa sekuntia ennen kuin apina rysähtää myyriä kaivavan Maissin niskaan. Epätarkkana, kuinkas muuten.

Apina saa lähdöt myyränkaivuulta. Ilme on kauhistunut.

Liike näkyy, lumi pöllyää ja kuva muistuttaa etäisesti skarppia. Mutta mistä tuo karmea aurauskeppi ilmestyi?

Ainoa suhteellisen kunnollinen ruutu. Uskomatonta.

Jos sitä lopuksi ottaisi muutaman poseerauskuvan. Suurimmassa osassa kuvia on nyreä mummokoira ja puolet uteliaan Polkan naamasta. Kiva.

Loputonta koirankekseillä lahjomista, innokkaan koiranpennun häätämistä ja katsokaa: yksi kuva onnistui!

Lopulta koko orkesteri on niin väsyksissä, että istuu siivosti rivissä. Tausta on ruma, mutta tässä vaiheessa sillä ei ole mitään väliä. Sisälle glöginkeittoon!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

katos tuota maikin kuvaa ja kuvittele noi lumipaakut parrassa sen hampaiksi. hah hah
t.änkä

Riik kirjoitti...

Apua, en uskalla edes kuvitella! Mietin juuri Polkan vaihtuneita hampaita katsoessa, että ne ovat saman kokoiset kuin Maissin (11 kg) kalusto...

Sanna ja Boris kirjoitti...

Hahaa, hekotin ääneen tuolle antennikorvakuvalle! Siihen ei ole edes meidän Bobo pystynyt, vaikka lentäväiset korvat silläkin on ollut (tai on toki yhä). Kas tässä Boriksen taidonnäytteitä nelikuisena: http://boris.vuodatus.net/blog/2151275/se-on-myynyt-meille-janiksen/

Mineen nyt saanut sitä linkittymään tähän :(

Saako sinut lisätä meidän sivuille linkkilistaan?

Sanna ja Boris kirjoitti...

Eikä se osoite edes näy tuossa kokonaan. No voi möhlä.

Riik kirjoitti...

Kyllä mä pääsin katsomaan Boriksen pupukuvia kopioimalla tuon linkin! Melkoinen jänis sullakin :)

Ja toki Polkan saa lisätä linkkilistaan!

Sanna ja Boris kirjoitti...

Linkki lisätty!

Missäpäin Hämettä mahdatte vaikuttaa? Hämeenlinnasta kun on blogissasi välillä ollut puhe... Mietin vain, mahtaisiko Polkasta olla Borikselle juoksuystäväksi joskus? Me asustellaan Forssassa eikä tuolle remupetterille oikein tunnu löytyvän tarpeeksi railakasta ja ripeää kaveria. Auto löytyy ja rhodeseuralaisen vuoksi voidaan jonkunmoinen matka ajellakin!

Riik kirjoitti...

Me asutaan Janakkalassa, eli ei tosiaan mahdottoman matkan päässä Forssasta! Polkka ottaa oikein mielellään vastaan riehuseuraa, nuo mäykkykaverit tahtovat jo jäädä vähän jalkoihin. Laita vaikka s-postia (riikkis.helkala(a)gmail.com) niin sovitaan tarkemmin :)