25.12.2009

Jouluhulinaa

Polkan ensimmäinen joulu sujui sukkelasti talon täyttäneitä vieraita ihmetellessä. Onni on koirarakas perhe, mummo tyrkkäsi heti ovesta tultuaan apinoille puruluut suuhun, niin saivat roudattua tavaransa sisälle ilman mitään hässäkkää. Muutenkin ymmärrystä riitti esimerkiksi juhlasukkahousut suussa kunniakierrosta juoksevalle afrikkalaiselle.

Polkka sai heti aamusta ihanan krokotiililelun, jota sitten kanniskeli suussansa koko joulun. Uusi lelu oli ihan peliliike, pahin energia uppoutui krokotiilin ravisteluun. Loppujen lopuksi koira ei malttanut nukkua kunnolla koko päivänä ja pilkki illan tullen surkean näköisenä tuolissaan. Urheasti se yritti taistella unta vastaan, kunnes nukkumatti vei voiton ja afrikkalainen sammui takkatulen eteen.

Kuusi koristeineen on saanut olla rauhassa ainakin tähän saakka, eikä pöydiltäkään ole varastettu mitään. Melkoista valvontaa on tosin harjoitettu, sen verran tiiviisti afrikkalainen tuijotti kalkkunaa ja kylmäsavulohta... Tilaisuuden tullen olisi napannut pienet maistiaiset (lue: kaiken) ihan satavarmasti.


Ei kommentteja: