13.12.2009

Ihana sunnuntai!


Olipa kerrassaan hyvä sunnuntai. Polkka antoi nukkua kymmeneen ennen kuin ilmoitti, että nyt toimintaa ja äkkiä. Aamuteen jälkeen tehtiin älyn&väläyksen kanssa reipas tunnin metsälenkki. Lunta satoi hiljalleen ja pakkasta oli sopivasti. Polkka oli tosi kivalla tuulella, palasi aina minun luokse käymään kun ajautui liian kauas. Palkkasin tietysti moisesta innovaatiosta. Nuorison juoksuttamisen jälkeen tein vielä Papun kanssa rauhallisen peltolenkin. Mummeli arvosti luksusta kovasti.

Ulkoilun jälkeen teetä, suklaakeksejä ja koirille puruluut. Lähti ehkä vähän taas lapasesta Messarissa, ostin kolme muovikassillista luita, keksejä ja leluja. Mutkun sehän on oikeastaan säästöä, kun samat setit ostaisi kuitenkin kalliilla eläinkaupasta. Tai jotain.

Koirat nukkuivat pitkälle iltaan, ennen kuin ilmestyivät kerjäämään iltaruokaansa. Illan kylmetessä Polkka liimautui tuoliinsa purkan tavoin. Saapa nähdä, mitä afrikkalainen tykkää elämänsä ensimmäisistä kunnon pakkasista.
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten meni eka pakkaspäivä? Meidän afrikkalainen lähti reippasti ulos mutta hetken päästä kylmä hiipi tassuihin ja alkoi kitinä. Tassuja nosteltiin ahkerasti kunnes Ego selkeästi pohti että miten saisi kaikki tassut irti maasta kun on niin kylmää. Pienen afrikkalaisen logiikalla vedettiin kaikki jalat "koukkuun" ja emäntä vielä kehtasi nauraa ääneen pienen kyykistelyille - ei irronnu jalat maasta ei... :D

Riik kirjoitti...

Ei Polkka nyt suoranaisesti ilahtunut pakkasesta :D. Tänään käytiin poistamassa energiaa pentutottiksessa, mutta ei mitään käsitystä että mitä me huomenna tehdään! Ei tuota ainakaan lenkille saa tällä säällä.