28.12.2009

Kerroskoira


Maissi oli käynyt illalla nukkumaan Polkan tuoliin. Tuoli on takan edessä ja siitä näkee ulos, hyvällä syyllä siis talon paras nukkumapaikka. Polkka päätti, ettei anna tunkeilijan häiritä, vaan kipusi tuoliinsa istumaan. Vähän ahdasta, se mietti ja päätyi istumaan Maissin päälle. Maissi otti naamallensa maailman sitkein mäyräkoira -ilmeen, eikä väistynyt senttiäkään. Siinä ne sitten nukkuivat kerrosmuodostelmassaan tunnin verran.5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Siis ei tajuton miten hienoja kuvia sulla on täällä! Oikeen jää tuijottaan näitä kuvia. Mahtavia mahtavia mahtavia!

Hehee, meilläkin harrastetaan tuota kerrosnukkumista. Jännä sinänsä että rytmi on muuten melko itsenäinen, mutta nukkumatin saapuessa se mönkii aina isoveikan kainaloon. Sulosia ovat.

Ja vitsit miten toi teidän rääpäle on kasvanut jo kauniiksi, oli korvat miten hujanhajan tahansa, teille on kasvanut aika kaunis afrikkalainen!

Riik kirjoitti...

Kiitos vaan kehuista. Ihan tässä punastuu :)

Kyllä tuo apina alkaa jo aika iso olla, painoa on joku 19 kg ja säkäkorkeudeksi sain sellaiset lukemat kuin 50 cm. En mä kyllä tiedä että voiko se olla jo niin paljon?

Jonna kirjoitti...

Kyllähän tuo varmaan voipi olla 50cm korkea :) Mulle iskee paniikki että rymmeli jää ihan kääpiörhodeksi, painoa on jätkällä vasta 24,7 ja tuo kuitenkin täytti eilen puolivuotta :D! Säkää en ees uskaltanu mitata, pysynee varmaan edelleen siinä sellaisessa 55cm, verraten tohon isoveikkaan ja viime mittaukseen.. Eli meillä asustaa täällä kääpiö (okei, onhan meillä tässä vielä kasvuaikaa..)

Jokos teillä on kohta jotain pentunäyttelyitä tähtäimessä :)?

Pinja & piskit kirjoitti...

Hei!

Pakko tulla kommentoimaan kun aina välillä käyn tätä blogia lukemassa ja ihania kuvia (ja koiria) ihastelemassa.

Ihan vinkkinä jos noita teippimähniä haluaa korvista pois niin se käy vallan kätevästi kynsilakan poistoaineella ja pumpulilla. Meillä on vanhemman rhoden Aavan kanssa leikitty teipillä vaikka kuinka ja olen havainnut, että korvat saa puhtaaksi tosi kätevästi. Ei oo koskaan korvat mitenkään ärtyneet aineesta, eihän sitä oikeastaan mene kuin karvaan. Haju ei ole Aavan mielestä miellyttävä, mutta antaa kuitenkin putsata :)

Hyvää uutta vuotta teidän laumalle!

-Pinja, Aava, Cilla & Juuso

Riik kirjoitti...

Kiitos kommentista ja vinkistä! Pitääkin kokeilla jos joudutaan vielä teippaan. Nyt näyttäis näteiltä :)

Ja Jonna, kai sitä pitäisi viedä piski johonkin pentunäyttelyyn. Ehkä Kaapelitehtaalle maaliskuussa?