3.11.2013

Sumuisen sunnuntain lenkki

Polkka ja Fanny.
Lenkkeiltiin tänään Nean rhodejen Heron ja Fannyn kanssa. Pyhäinpäivän jälkeen ei ollut sanomalehteä aamiaispöytään, mutta nettilehdet kertoivat sumun peittäneen alleen koko Suomen. Sää olikin sumuisuudessaan tosi kauniin syksyinen. Löydettiin ihan varmasti syksyn viimeiset kantarellit. Marraskuussa! On tosiaan tainnut olla lämmin syksy.

Polkka ja Fanny eivät olleet tavanneet aiemmin. Ilmassa oli pientä jännitettä. Fanny saattoi vähän jyrätä isokokoisena villinä rhodeteininä ja se ärsytti Polkkaa. Loppujen lopuksi leikit menivät kuitenkin kivasti yksiin, vaikka kumpikin nainen olisi halunnut leikittää Heroa. Voi Hero-herrasmiestä, mikä onnen päivä! Oli hauska nähdä, että kolmisen viikkoa saman katon alla asuneet Fanny ja Hero olivat jo tiivis parivaljakko.

Treffeillä räkä poskella.
Kierrettiin metsän kautta hiekkakuopalle ja siellähän se rhoderiemu repesi. En tiedä mikä näitä koiria kiehtoo aukeissa paikoissa, mutta ne tuntuvat aina sekoavan jollakin puuttomalla pläntillä. Polkka tykitti hiekkakuopan jyrkkiä reunoja ylös ja alas ja muut juoksivat perässä. Oli kyllä oikein hyvät rallit!Ei kommentteja: