20.11.2013

Kylmää, märkää ja pimeää

Hei dorka, laita kamera pois ja avaa ovi!
Päivät ja viikot vain katoavat jonnekin. Suurimmaksi osaksi sataa vettä. Muutaman viime viikon aikana ehkä kerran tai kaksi ollaan tultu lenkiltä ilman tassupesua. Muuten mennään koirienpesualtaan kautta. Sen rakentaminen oli varmaan paras idea, mitä olen elämässäni saanut. Tai saattoi se olla Pasinkin idea. Muistini on nykyisin aika hatara, johtuen yöheräilyistä. Pelkään joka viikko lähteväni agility-treeneihin ilman koiraa. Olisi lysti huomata hallin pihassa, että katos perkele koira jäi kotiin. Olen aivan varma, että kerran vielä käy niin.

Mutta mitä säästä valittamiseen tulee, nyt näyttäisi näkyvän valoa tunnelin päässä! Foreca nimittäin lupailee pakkasta ensi viikolle. Ainakin muutamia asteita. Sekin riittäisi, olisin vaan niin iloinen siitä, että maa jäätyisi. Tänään lenkiltä tullessa mukava naapurin setä sentään lohdutti, että heidän lapsensa sotkevat varmasti paljon enemmän kuin meidän koirat.

Muutamana päivänä on satanut niin rankasti, että Maissikin on joutunut turvautumaan sadetakkiin. Tosin jos makkaralta itseltään kysyttäisi, se kyllä kastuisi mieluummin kuin laittaisi typerän ja ahdistavan sadetakin päälle.Se ilo tässä nykyisessä elossa tietenkin on, että päästään joka päivä valoisan aikaan lenkille. Ollaan kävelty parina päivänä viikossa meidän lähitreenikselle ja tehty jotain pientä agilityä tai tokoa sillä välin, kun Vinski nukkuu päikkäreitään. Väsyttää koiriakin ihan eri tavalla kuin pelkkä lenkkeily. Maissi muuten menee jopa kolmen esteen sarjoja - uskomatonta!

Ei kommentteja: