9.11.2013

Ennen ja jälkeen

Juuri oikea peti kuistille!
Mäykyt joutuivat muuttamaan petiensä kanssa lasikuistille pakoon innokasta rummuttaja-kirkuja-unien häiritsijää eli vauvaa. Vanhuskoirilla ei todellakaan riitä huumorintaju herätä kirkaisuun ja pienten sormien sorkkimiseen. Eikä tietenkään tarvitsekaan. Kuisti näytti kuitenkin vähän epämääräiseltä mäykkyjen petien kanssa. Mutta ongelmapa ratkesi kuin itsestään Kaisan laitettua facebookiin kuvia M&M:n uusista koirapedeistä. Kas näin: ennen ja jälkeenMeillä on siis kerrankin sisustettu! Olen ihminen, jolla on vinot pinot sisustuslehtiä, mutta asumus täynnä kaikkea edellisistä osoitteista kantautunutta roinaa. Yläkerran verhotkin roikkuvan muuton (kolme vuotta sitten) jälkeen liian pitkinä rumasti ja makuuhuoneen ikkunoita koristavat kamalat poikamiestyttöaikaiset verhot. En halua hankkia mitään väliaikaista, vaan odotan täydellistä löytöä. Ja sitähän saa odottaa. Syytä rumasti ripustettuihin verhoihin en osaa sanoa. Ehkä vaan se, että ripustaminen on ärsyttävä homma. Ja kuten kuvasta näkyy, sisustamisen lisäksi myös panelien saumakohdat kaipaisivat maalia...

Mutta tähän koirapetiasiaan vielä: kyllä yksi iso kunnon peti näyttää paljon selkeämmältä, kuin kasa erilaista pikku tilkettä.

Koirien pedit ovat muuten todellista kulutustavaraa. Tässä lähikuva tuon Papun tummansinisen teddypintaisen pedin päällisestä. On puhki ihan just! Vika ei ole pedissä, vaan petaamista rakastavassa koirassa. Ensimmäisten elinvuosiensa aikana tuo samainen pikku nilkki onnistui petaamaan hajalle yhden sohvan ja kaksi nojatuolia...Ei kommentteja: