28.7.2011

Vieraita Lahdesta

Melkein parijonossa.

Saatiin eilen illalla vieraita Lahdesta. Käpykaarti eli Nando ja Ronja sekä jossain pennun ja teinin rajamailla keikkuva Baron tulivat lenkkitreffeille. Ilma oli vähän turhan kuuma kunnon lenkille, mutta kyllä me reipas tunti taidettiin käpsytellä. Nando ja Ronja olivat juosseet pahimmat virtansa pois jo aamupäivällä, joten nuoriso-osasto vastasi tällä kertaa riehakkaimmasta meiningistä.


Aluksi vähän tutustutaan.

Polkka keksi uuden omasta mielestä tosi hauskan leikin: pitkin pusikoita Baronia karkuun. Välillä Baron eksyi pitkäksi aikaa puskahiipparin perästä ja Polkan piti tulla tielle näyttäytymään. Vihdoin Baron hoksasi lähteä perään ja vieraita omilla lenkkipoluilla emännöinyt Poksu pinkoi karkuun pusikko suhisten. Nando-setää olisi vähän kiinnostanut Poksu takapuoli ja nuori nainen antoi ihan suosiolla haistella persustaan. Eikö sen pitänyt ekan juoksun jälkeen hoksata kieltää nuuskivia uroksia? Polkka pikemminkin innostuu tunkeilevasta kuonosta...

Baronin söpö pentumainen naama.

Löydettiin myös ihana vilvoitteluun sopiva puro. Vesi oli siistiä, kunnes kaksikko Baron ja Polkka kävivät vähän vedessä räpiköimässä. Lopputulos muistutti mutakylpyä. Onni on lyhytturkkinen koira, Polkka oli autolle päästessä jo ihan siisti! Ja vesi piristi porukkaa sen verran, että jaksettiin reippailla loppu lenkkikin.

Ihan mahtava oja, tulkaa kaverit rypemään!

Pitikö rhodesiankoirien olla hienostuneita eläimiä?

Lenkkijengi: Baron, Polkka, Nando, Ronja.

Polkan mielestä parasta vieraissa on tuliaiset. Tällä kertaa onnisti erityisen hyvin: Lahden porukka toi tullessaan uuden råtan. Uuden ihanan pehmeän, kuolattoman råtan! Polkka kanniskeli aarretta koko lopun illan ja ilmestyi tänään aamulenkille tuo tärkeä kapine suussa.

Ei kommentteja: