17.7.2011

Turistit

Polkka edustaa arvokkaan nähtävyyden äärellä.

Lähdettiin perjantaina aamulla autoilemaan kohti Keski-Suomea. Pasi pysähtyi työasioissa Petäjävedellä ja me leikittiin Saaran ja koirien kanssa turisteja. Juotiin munkkikahvit ja suunnistettiin sen jälkeen katsomaan puukirkkoa. Hieno oli. Paikalla oli myös muita turisteja ja joku ranskalainen miekkonen tuli kyselemään, missä mahtaa olla Petäjäveden keskusta. Me arveltiin, ettei sellaista ole olemassakaan.

Polkka edustavana.

Kun hommat oli saatu päätökseen, matka jatkui kohti Säynätsaloa ja minun vanhempiani. Lähdettiin heti alkuun lenkille koirien kanssa, ettei Maissi saisi Rumba-airiksesta mitään kilareita. Koirien yhteiselo sujui koko viikonlopun ajan tosi hienosti. Tehtiin metsälenkkejä ja uitettiin koko jengiä. Polkka juoksi hepuleita ja pikkuinen Rumba yritti pysyä perässä. Muutenkin koirat muodostavat hauskan nelikon. Metsässä vastaan tullut mies kommentoi laumaamme "No siinä on sitten koiraa joka lähtöön".


Sunnuntaina illalla käytiin kotiin palattua vielä uittamassa koiria Viralassa. Polkka pääsi ensimmäistä kertaa elämässään soutuveneen kyytiin. Apinan ilme oli näkemisen arvoinen, se kelasi ihan selvästi "Oon vedessä mut mun jalat ei kastu, mitä hittoo?". Kun vene meni rantapenkan läheltä, otti Apina vauhtia ja hypätä roiskaisi maihin ja lähti hepulin vallassa täyttä laukkaa eteenpäin. Nauroin melkein pissat housussa sen veneilyä. Ei taida Pokemonissa olla laivakoiran ainesta?

Kiva viikonloppu. Miksei aina voi olla kesä?

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

oisinpa ollu paikalla :D