22.7.2011

Kuumaa, kuumempaa

Hiki.

Huh mitä hellepäiviä! Polkka makaa raatona auringossa ja lataa virtaa afrikkalaisiin aurinkopaneeleihinsa. Kun tarpeeksi kuuma tulee, voi siirtyä varjoon muutamaksi minuutiksi. Dara-ystävän lämpöhalvauksen jälkeen olen kyllä vähän tarkkaillut tuota ylenmääräistä auringonpalvontaa. Lämpöhalvaus on todellinen riski näillä keleillä!

Paimen jahtaa mua!

Agility-treenit jäivät kuukauden mittaiselle tauolle ja mentiin keskiviikkona Suvin pihaan tekemään jotakin pientä. Tehtiin neljän hypyn sarjaa ja treenailtiin takaakiertoa. Polkka oli varsinkin kuumaan keliin nähden reippaalla päällä ja teki hyvin töitä. Ohjaajalla oli vähän enemmän mietittävää kaikissa sylikäännöksissä ja koiran vetämisissä esteen yli. Hitto että helpon näköinen laji voi oikeasti olla vaikeaa!

Aika fiksun näköiset ystävykset.

Treenin jälkeen mentiin metsälenkille ja uittamaan koiria. Polkka löysi ihanan vettä ja mutaa sisältävän pitkän ojan pellon reunasta ja vetäisi oman erikoisuutensa eli ojarallin. Bro seurasi hetken aikaa kysymysmerkkinä kunnes yhtyi hyvään meininkiin. Dara oli aivan kauhuissaan moisesta sotkemisesta ja seurasi tilannetta sivistyneenä hiekkatiellä. Ei kai rhodesiankoiran kuuluisikaan olla sotkua rakastava rapasorsa?

Ihanan riehulenkin kustannuksia maksettiin torstaina aamulla, kun Polkan toinen silmä ei auennut ollenkaan. Sain lääkäriajan Vethausiin neljäksi ja otin potilaan mukaan töihin. Poksu oli koko päivän yksisilmäinen reppana, kunnes lääkäriin lähdettäessä tapahtui perinteiset eli silmä alkoi näyttää jo ihan hyvältä. Silmästä löytyi pieni haavauma, joka tulee onneksi kuntoon silmätipoilla. Tänään silmä onkin jo miltei ennallaan. Vähän säikäytti taas!

Apua, kieli putoaa!

Ei kommentteja: