2.8.2011

Polkka 2 vuotta!

Päivänsankarin hyvä ryhti.

Polkka täytti tänään kaksi vuotta. Miten aika voikin mennä niin nopeaan, onko siitä jo pian kaksi vuotta kun Poksu muutti meille? Nykyisin meillä käyvät ystävät toteavat "on se kyllä rauhoittunut tosi paljon" ja totta se onkin. Enää ei mennä seinä-katto-lattiaa, vaan sisällä otetaan tosi rauhallisesti.

Ennen varustauduin meille saapuviin (ei-koirallisiin) vieraisiin tekemällä kahden tunnin metsälenkin, että Polkka olisi kunnolla. Nykyisin se on tarpeetonta, Poksu käy tsekkaamassa vieraat ja menee omalle sohvalleen. Paitsi tietenkin silloin, kun vieraat ovat erityisen ihania. Silloin yritetään kiivetä syliin halailemaan.

Kakkuresepti:

1 pkt Best-in Kotoisa kanapata
koirankeksejä
Froliceja ja muita herkkuja

Välillä tuntuu siltä, että Polkka on rauhoittunut vähän liikaakin. Agility-treeneissä on aivan turha kuvitella, että koira suostuisi hiomaan rataa moneen kertaan. Yksi hyvä suoritus ja sen jälkeen Poksu on mielestään valmis. Yleensä voidaan vielä neuvotella toisesta radasta, mutta sen jälkeen apina täytyy laittaa autoon keräämään motivaatiota. Sama tottiksen kanssa, omistajan täytyy muistaa lopettaa harjoitus onnistumiseen. "Menin jo kerran maahan, miksi toistaisin samaa asiaa monta kertaa?", kysyy Poksu. Tämän koiran kanssa todellakin tarvitaan mielikuvitusta.

Rento päivänsankari.

3 kommenttia:

Jasmin kirjoitti...

Synttärionnea 2-vuotiaalle!

Terveisin Polkan fanit Forssasta :)

Päivi kirjoitti...

Ihana Poksu ja ihana kakku. :) Ja synttärisankari on sen kyllä ansainnut.

Synttärionnittelut vielä tänne blogiinkin.

saarah kirjoitti...

onnea pokemon!