24.7.2011

Kenttäkisoissa

Asiantunteva heppakisayleisö.

Käytiin tänään ihmettelemässä kenttäratsastuksen maasto-osuutta Suontaan kartanossa. Eilinen Wanaja festival vähän hidasti aamuista liikkeelle pääsemistä, ei sitä enää vaan valvota yötä ja herätä aikaisin aamulla! Ennätettiin kuitenkin paikalle parahiksi jännittävimmän osuuden alkuun. Polkka ja Maissi pääsivät mukaan ja Maissi oli miltei luottamuksen arvoinen - yhdet mummorähinät piti vetää Cecilian Stickanin kanssa. Luulisi tuohon 9 vuoden ikään mennessä oppineen käyttäytymään julkisella paikalla...

Make ja Poke kyllästyvät seuraamaan hevosia ja remuavat keskenään.

Hienon näköistä menoa!

Mistä tietää Polkan toipuneen valeraskaudesta? Keppostelu jatkuu taas. Menin eilen keräämään pihasta marjoja tarkoituksena keittää vadelma-viinimarjahilloa. Takaisin tullessa Polkka oli pudottanut hillosokeripussin lattialle ja tutki sitä kiinnostuneen näköisenä. Täydellinen ajoitus pelasti hillonkeiton, pussissa on vain yksi hampaanreikä.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Hyvä Polkka!
Nyt kannattaa ottaa hyöty irti hyvän tuulisesta omistajasta, joka jaksaa noin viikon verran olla jokseenkin tyytyväinen koiran kepposista, koska se on palannut normaaliksi ja se on hieno homma! =) Sen jälkeen kepposet saattaa joutua taas sinne ei niin iloisten yllätysten -listalle ;)