3.7.2011

Uusia kavereita

Oikeaa kesämeininkiä.

Vietettiin torstaina iltaa kaveriporukalla uiden ja lettuja paistaen. Hiekkaranta, lämmin järvivesi, muurikkalettuja ja mansikoita - ei voi olla mitään parempaa kesätekemistä! Vesi on lämmennyt sellaisiin lukemiin, että jopa minä tarkenen uida pidemmän kaavan kautta.

Polkka oli mukana ja pärjäsi hyvin koirapossen seassa. Mukana olivat buldoggi Mörkö, kultsu Onni ja tolleri Iisa. Kaikki meni hienosti siihen saakka, kunnes Onni huomasi miten ihana nuori tyttö Poksu onkaan ja alkoi jahdata sitä pahat mielessä. Poksulla meni fiilis ja istui nyreänä saunan eteisessä piilossa. Mörkö puolestaan näyttää menettäneen pahimman tyttöjenjahtausvimman pallien viemisen jälkeen ja tyytyi vaan hengailemaan joukon jatkona.

Mörkö raivaa tiensä kohti ruokaa.

Polkka on ihan viileä, mutta Mörkö haluaa tehdä tuttavuutta.

Iisa riehuu vedessä.

Meille ihan uusi tuttavuus, Polkan ikäinen novascotiannoutaja Iisa oli aivan uskomaton vesipeto. Koira juoksi koko illan ajan nurmikentällä ja ui ihan innoissaan. Siitä energiamäärästä olisi voinut siirtää jollakin piuhalla osan Poksuunkin. Vaikka onhan se tällaisissa tilanteissa ihan kätevää, että koira juoksee vähän, käy uimassa ja makaa sen jälkeen äksänä terassilla.


Iisa, Onni, Mörkö ja Polkka.

Ei kommentteja: