2.5.2011

Voihan paniikki!

Skunkki saa kyytiä (ja on ihme kyllä edelleen yhtenä kappaleena!)

Tein tosi hullun päätöksen meidän tottelevaisuustreenailun suhteen: Ilmoitin Polkan tottelevaisuuskokeeseen kesäkuulle! Joo, keskenhän ne liikkeet edelleen ovat, mutta tulin siihen tulokseen etten ikinä saa niitä koekuntoon omalla hitaalla treenailullani. Deadline on paras ja ainoa motivaatio, tietäähän sen työjutuistakin. Kaiken lisäksi olen mahdollisimman ei-kilpailuhenkinen ja jännitän tuollaisia pakkorakoja. Tällä mennään siis, kauhulla kohti kesäkuuta.

Vaikka eipä silti, mitä väliä sillä on jos koe menee ihan mönkään? Ei kai mitään? Leuka rintaan ja kohti uusia nöyryytyksiä.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hienosti se menee...usko pois. Ja vain kisaamalla pääsee ylimääräisestä kisajännityksestä. Ja, jos nyt eka kerralla ei tule jackpotia, niin se tulee sitten jollain seuraavalla kerralla. Tosin Poksullahan on tapana yllättää positiivisesti. :)

Tuija kirjoitti...

Hienoa, kisat on oiva tilaisuus nähdä miten koira toimii, kun ohjaaja on ihan paniikissa =) Ei vaan, mutta saat selville, millä osa-alueilla on parantamisen varaa. Ja kuten Päivi huomautti, positiivisia yllätyksiäkin voi tulla ;D

Sanna kirjoitti...

Loistavaa! Ripaus samaa rohkeutta tänne, kiitos!