23.5.2011

Sunnuntaitottista

Seuraa!

Treenattiin sunnuntaina Suvin, Teemun ja Sannan kanssa. Sää oli vähän turhan lämmin ja siksi pidin Poksun treenin aika lyhyenä. Vaikka jos jotain olen viime aikoina oppinut niin juuri sen, että treeni pidetään lyhyenä. Epäilen Polkan kenttähaahuilun syypääksi tunnin mittaiset eri koirakerhojen tokotreenit. Kentällä törötetään tunti ja vain osa siitä työskennellään. Polkka on oppinut hienon kenttähengailukulttuurin. Väliaikoina nenä on kiinni maassa ja sitä on haasteellista saada irti silloinkaan, kun pitäisi tehdä töitä! Toimii huomattavasti paremmin niin, että lyhyt treeni ja koira autoon. Uudelleen koira kentälle ja uusi treenipala ja taas autoon. Pysyy jotenkin motivaatio ja keskittyminen kohdallaan, meillä molemmilla.

Seiso!

Tehtiin vähän seuraamista, ihan lyhyitä pätkiä sillä metodilla, millä olen alkanut rakentaa koko hommaa uusiksi. Toimi ihan hyvin. Jääviä tehtiin liikkeestä peruuttaen. Pysähtyy seisomaan hyvin, mutta maahanmenossa etupää menee alas ja sen jälkeen ajatus pysähtyy. Voi Poksu!

Luoksetulossa ehtii myös hymyillä kameralle.

Tehtiin luoksetulo vauhdilla ja sen jälkeen vielä estehyppy. Molemmat meni kerrasta oikein, eli mitä niitä hinkkaamaan sen enempää. Otin vielä pienen tauon jälkeen Polkan häirittyyn paikkamakuuseen. Teemu treenasi Siniä aika lähellä ja kävin palkkaamassa Polkkaa siinä välillä. Ei noussut, vaikka Sini teki luoksetuloa ja noutoa. Olin tosi ylpeä pienen punaisen keskittymiskyvystä!

Suvi treenasi Daran kanssa vielä haun rullailmaisua kun kaikki koirat olivat tehneet tottiksensa. Haku tuntuu kanssa hauskalta harrastukselta, tosin huvittaisi kokeilla myös maastojuoksua ja mejäkin on ollut tauolla viime keväästä asti. Työ haittaa selkeästi tätä koiraharrastusta - kaikkea ei millään ehdi!

Ihan kuin koiranohjaaja olisi aavistuksen vinossa...

Riemu onnistuneesta suorituksesta.

Boriksen tiivis perusasento.

Daran ihanaa tekemisen riemua.

Lenkillä ihan vaan jolkoteltiin.

Kiitos treeniseurasta asianosaisille. Erityiskiitos Suville taas kerran treeniavusta - saa vähän potkua itsekseen puurtamiseen!

Ei kommentteja: