1.1.2011

Hyvää alkanutta vuotta!

Diskomummo.

Meidän jengin vuosi vaihtui aika rauhallisissa merkeissä. Tehtiin pienellä porukalla ruokaa japani-teemalla. Hauskaa oli! Koiratkin saivat maistaa sushia ja tykkäsivät siitä. Hyvä maku niillä siis!

Käytiin taktisesti iltapäivällä 1,5 tunnin metsälenkki Suvin lauman eli Daran, Bron ja Sinin kanssa. Polkka kun on letkeää juhlaseuraa, kun ns. juoksee itsensä mukavaksi. Nytkin reppana yritti istua seurassa viihdyttämässä vieraita, mutta uni vei voiton. Eikä ihmekään, koirat juoksivat koko metsälenkkinsä umpihangessa.

Naapurit ampuivat jonkin verran raketteja, mutta Polkka ei välittänyt niistä tuon taivaallista. Ensimmäisen paukauksen jälkeen kiirehti ikkunaan katsomaan kiinnostuneen näköisenä! Pahasti paukkuaralla Maissilla meni ihan hyvin, vähän se oli levoton mutta ei mitenkään paniikissa. Ei oikeasti mitään verrattuna niihin kaupunkivuosiin, jolloin sille oli pakko antaa rauhoittavia.

Poksmon avustaa ruoanlaitossa.

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Papu selkeesti eniten uudenvuoden juhlafiiliksissä, hyvä meininki \m/

Terhi& Dexter kirjoitti...

Moi! Ihan aiheesta toiseen; eikös Polkalla olekin olemassa vetovaljaat? Mistä ostit ja millaiset ovat muuten olleet? Itse etsin valjaita Suomen valjakkourheilijoiden postimyynnistä, mutta valjaita on niin moneen lähtöön, että ei tiedä, mitkä olisivat parhaat. Säätövaraa tuntuu olevan aika niukasti kaikissa...

Riik kirjoitti...

Polkalla on huskyvaljaat. Ostin ne viime syksynä valjakkotapahtumasta joltakin valjaskauppiaalta. Huskyvaljaissa ei ole säätövaraa, joten otin ihan aavistukset reilut ja jos menee ahtaaksi, niin yhtä ommelta voi siirtää omatoimisesti. Onneksi otin aavistuksen isot, koska ne ovat nyt oikein sopivat. Saa nähdä ovatko enää ensi talvena, jos Polkka saa vielä massaa.

Mun mielestä valjaat ovat olleet hyvät, mutta ei olla tosiaan tehty niillä muuta kuin tuo yksi minisuksikokeilu. Nyt ajattelin testailla vähän canicrossia, kun vaan saisi aikaiseksi laittaa omat läskit liikkeelle :D

Jonna kirjoitti...

Oikee uudenvuoden meno tossa yläkuvassa ;D!