9.1.2011

Polkka osaa kepit!

Poksu on super!

Mentiin Suvin kanssa tänään aamupäivällä talvitreenipaikkaan ottamaan vähän agi-treeniä. Suvi rakensi meille hypyistä, matalasta muurista ja putkesta koostuneen radan. Rata osoittautui haastavaksi niin ohjaajalle (miten sitä koiraa taas oikein ohjattiinkaan?) kuin eläimelle (miten voin muka mennä puomin alla mutkalla olevaan putkeen?), mutta palasiksi pilkottuna siitä selvittiin.

Tehtiin myös keppitreeniä. Ohjaaja huitoo kumarassa ja osoittaa oikeaa pujotteluväliä koiralle. Suvi seuraa vähän aikaa ja ehdottaa, että mitä jos nousisit ihan vaan suoraksi ja kokeilisit olla viittoilematta koiralle. Mitä tekee Poksu? Pujottelee kepit ihan tuosta vaan! Joo, kyllä tuli lihapullaa palkinnoksi.

Lopuksi tehtiin vielä etenemisharjoituksia, että minun kädessä kiinni oleva koira spurttaisi kunnolla menemään. Ja löytyihän sitä juoksuhalua! Suvi treenasi vielä Daran kanssa a-estettä ja sitten pakattiin koirat autoon ja ajettiin lenkille. Puolitoista tuntia hangessa nuoskalumessa teki tehtävänsä. Ei paljon ole Polkkaa näkynyt tänä iltana.

Kiitos vaan taas Suville treeniavusta ja lenkkiseurasta. Hyvä koirailtapäivä saatiin aikaiseksi!