22.6.2010

Vihdoinkin uudessa kodissa!

Papu ja Polkka päättivät varmistaa muuttokuormaan mahtumisen.

Puolitoista viikkoa kestänyt pakkaaminen ja tavaroiden rahtaaminen osoitteesta toiseen kävi todellakin koko lauman hermoille. Nyt vihdoin koko omaisuus on samassa osoitteessa, enää tarvitsee vain löytää paikka hillittömälle määrälle tavaraa. Väliaikaistalo oli hieman uutta kotia isompi ja siksi tavaroiden mahduttaminen on aika haasteellista. Tosin voisi kai väittää, että kahden ihmisen ja kolmen koiran pitäisi mahtua sataan neliöön?


Jotkut osaavat ottaa rennosti.

Koirat ovat ottaneet muuton ihan hyvin. Omassa pihassa niitä ei voi vielä pitää vapaana, koska pihaa ei ole aidattu. Pihan vieressä menee suhteellisen vilkas hiekkatie, joten en halua ottaa mitään riskejä. Aitatarpeet onkin jo hankittu! Ja Polkka-houdinin kunniaksi aidalle tulee korkeutta 150 cm. Toivoa sopii, että riittää.

Maissi on tainnut kärsiä kaikkein eniten muuttostressistä. Vähän huonoilla hermoilla varustettu koiraparka on marssinut edes takaisin alakerrassa, eikä oikein osaa asettua aloilleen. Onneksi tilanne näyttää helpottuvan päivä päivältä. Polkan ongelma on asiointi. Se haluaa pissata omaan pihaan tiettyyn kohtaan ja käydä kakalla oman tien varressa ilman hihnaa. Sori vaan Polkka, se ei ole enää mahdollista! Pissa ei tule ainakaan tien varteen ja näyttää varmaan tosi huvittavalta kun kuljen lenkin jälkeen ympäri omaa nurmikkoa koira narussa ja hoen "käy pissalla" -mantraa. Eiköhän se tästä.


Onneksi sänky ja råtta ovat mukana!


Mutsi hei, typerä apina on ottanut molemmat prinsessapedit!

Ei kommentteja: