14.6.2010

Polkka muuttaa!

Asiat tärkeysjärjestykseen: uudesta kodista ei löydy mitään huonekaluja, paitsi koirien uudet pedit.

Kyllä vain, me muutetaan taas. Väliaikainen maalla asuminen muuttuu vakituiseksi maalla asumiseksi kun ostettiin talo Hattulasta. Ollaan tehty nyt muutama päivä kaikenlaisia valmisteluja uudessa kodissa ja muutto tapahtuu viikonloppuna. Polkka ja Maissi ovat olleet mukana remonttihommissa, Papu on kaupunkilomalla Ann-Marin luona.

Päästäkää juoksemaan vapaana! Pieni rhode on ahdingossa!

Koska uudessa pihassa ei ole (vielä) aitaa ja hiekkatie kulkee aivan vierestä, ovat koirat ulkoilleet pihassa lähinnä juoksulankaan kiinnitettyinä. Ja sekös Polkkaa kiukuttaa! Harmistus paistaa naamalta ja kuuluu äänestä. Sori Polkka, et vaan voi juoksennella ympäriinsä miten sattuu. Aidattavaa on reilut neljätuhatta neliötä. Jos sitä nyt edes jonkinlaisen siivun aitaisi näin alkuun.

Vou-ou-ou-ouuuu.

Puulattioiden öljyäminen sun muu on ihan pikkuhomma verrattuna villiintyneen pihan kesyttämiseen. Nurmikkoa ei ole leikattu koko kesänä ja sen kyllä huomaa. Kaksi kierrosta päältä ajattavalla ja haravoinnit siinä välissä niin seuraavaksi pääsee suorittamaan ns. normiparturointia. Hyvä tästä tulee, siihen voi tosin vierähtää pieni hetki.

Hui saakeli. Maissi maastoutuu kun ruohonleikkuri menee ohi.

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Mahtavat pedit tyypeillä, mun lemppariväriäkin vielä <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat pedit :D
Voin kuvitella Polkan harmistuksen kun ei pääse vapaana kirmaamaan.

Huomenna lähdetään reissuun! Egon harjoittelu valjaissa takapenkillä sujui...hmmm.. kohtuullisesti. Vähän ne valjaat ja turvavyö oli välillä solmussa ;)
Gimli tapansa mukaan otti leveän istuma-asennon ja nokka pystyssä katseli ikkunasta maisemia - sen mielestä tuo on juuri oikea tapa matkustaa, arvokkaasti takapenkillä autonkuljettaja ja palvelija edessä...kun vielä tarjoilu pelais :D

Hyviä muuttokelejä teille!

T. Johanna ja lauma

Riik kirjoitti...

Pedit oli todellinen alelöytö Kampin Marimekosta. Normaalihinnalla ei olisi ikinä raaskinut!

Mahtavaa reissua teille kaikille nyt tätäkin kautta! Tuokaa paljon ruusukkeita, shoppailkaa ja pitäkää hyvä loma :). Nähdään sitten kun tulette takaisin, Polkka voi esitellä uudet lenkkimaastonsa.