8.6.2010

Polkka uimakoulussa

Uimamaisteri veti reilun puolen tunnin treenin.

Maissi sai uimareissun palkkioksi hyvin sujuneesta trimmauksesta. Polkalle rantareissu taisi olla kolmas. Ensimmäisellä kerralla se hyppäsi puolivahingossa lammen takana virtaavaan jokeen ja toisella kerralla tyytyi juoksemaan lampea ympäri. Nyt kannustimeksi otettiin ihana keltainen kelluva meritähti.



Maissi paineli tuttuun tapaansa suoraa päätä uimaan. Polkka parkkeerasi laiturille ja kauhoi vettä hapan ilme naamalla. "Menisin, ellei typerä lammikko olisi niin märkä". Maissi ui lampea ympäri ja Polkka juoksi maakrapuna pitkin rantaa. Veteen heitetty meritähti sai sen vain kauhomaan vettä ja irvistelemään, "Kuulkaa, en pysty" -ilme naamalla.


Polkan juoksukierrokset veivät koko ajan lähemmäs vettä ja eipä aikaakaan kun se kyttäsi Maissia jo tassut vedessä! Ihme kyllä Maissi ei kiinnostunut vesilelusta tuon taivaallista. Toisaalta jättiläismäykky onkin luonteeltaan vähän maaninen. Se tekee yhtä asiaa kerrallaan ja siihen ei tule mikään väliin. Uiminen on yksi näistä hommista. Joskus kolmen vartin kohdalla alkaa vinkuminen ja silloin koira pitää kutsua vedestä pois, muuten se alkaa vajota.

Kun oikein tuijotan, ihana lelu ui rantaan.

Mutta sitten! Kiusaus käy sietämättömäksi ja naama ällötyksen aiheuttamassa irvistyksessä Polkka kahlaa hakemaan meritähteä.


Ja spurttaa innoissaan rantaan. Kuiville pelastettu meritähti sai sellaiset riepotukset osakseen, että kestää tällä menolla korkeintaan kaksi uimareissua.

Mutta eiköhän tämä tästä ja kyllä Polkasta vielä kunnon uimari saadaan. Uiminen olisi tosi hyvää liikuntaa tuollaiselle kasvavalle energiapiikeistä kärsivälle apinalle.

Lomalaisella on yksi iso ongelma: työpaikan kamera on työpaikalla ja oma ei tunnu miltään siihen verrattuna! Lomarahojen jälkeen suorin kamerakaupoille, se on niin varma!

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

ihkuu <3 - vitsit mikä sakki teillä on :)

Noora kirjoitti...

Arvaas miten meillä uidaan: kuivamuonaraksujen voimalla. Aiemmin ei suostuttu kuin kahlaamaan, mutta nykyään jo juoksevat järveen ja odottavat siellä suu auki raksuja. Pullasorsat :) Ja raksut on ehdottomasti parhaita - ne kelluu, vaikka tulis huti.

Riik kirjoitti...

Pullasorsat, nyt mä en kestä :D. Laitetaan sama metodi kokeiluun myös meillä!

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi mitä kuvia taas :D :D
Toi raksuidea onkin hyvä, pitää kokeilla tuolla kakaralla myös.

T. Johanna