10.6.2010

Miksi niitä trimmataan?

Tästä lähdettiin liikkeelle.

Niin, siihen kysymykseen joutuu vastaamaan aika usein. Trimmaamaton mäykky on suloinen turjake ja eikö se voisi olla sellainen kuin on tarkoitettukin? Maanantaina se taas nähtiin, että turkinhoito on myös koiran parhaaksi. Hirveästä talviturkista eroon päässyt Maissi jaksaa lenkkeillä ja tehdä pihassa muutakin kuin nukkua varjossa.

Ja tämä on lopputulos. Naamakarvoja täytyy tosin vielä siistiä.

Teimme tällä kertaa retken tutuksi tulleen trimmaajan kotiin Tuulokseen. Liiketilansa keskustasta irtisanonut trimmaaja työskentelee nykyisin kotonaan ja matka on käynyt meille harmillisen pitkäksi, noin tunnin verran per suunta. Täytyy ehkä miettiä, jaksaisiko sitä alkaa taas trimmaamaan itse...

Polkka lähti reissuun mukaan ja vietettiin parituntinen trimmausaika Kauppakeskus Tuulosessa. Keskuksesta löytyy rhodeystävällinen Musti&Mirri, jossa soviteltiin juoksuhousuja. Kyllä, Polkka alkaa olla sen verran teinix, että juoksuja jo odotellaan. Teini-iän merkit ainakin ovat selvät, raukalla on mahassa finnejä! Reissu meni hyvin, saatiin ostettua pöksyt, makupalatasku tottistreeneihin ja kaksi säästöpakkausta puruluita. Niin ja totuteltua vähän ihmisvilinään, vaikka eipä Polkka enää noteeraa ohikulkijoita sen kummemmin.

Ei kommentteja: