27.6.2010

Maalaisjuhannus

Polkka sai torstaina paketin Designdogilta. Ihana ruskea-lime kaulapanta ja siihen sopiva pitkä nahkahihna.

Ihanaa, vierailta saa ekstrahuomiota!

Vietettiin juhannusta kotosalla ja talo oli täynnä vieraita. Oli tosi mukavaa, vaikka melkein koko juhannusaaton satoikin vettä. Tyypillinen juhannuskeli, tietenkin. Grillaaminen tapahtui goretexit niskassa ja muuten oltiin sisätiloissa. Juhannuspäivänä sentään paistoi ja päästiin kävelylle ihmettelemään läheisen kartanon alpakoita.



Sunnuntaina illalla vieraiden lähdettyä mentiin porukalla uimaan. Tai siis koirat uivat ja ihmiset palelivat rannalla. Ehkä sitten heinäkuussa, jos vesi lämpenee kahteenviiteen asteeseen. Maissi ui tapansa mukaan puoli tuntia taukoamatta (minkä jälkeen haettiin rannalle lepäämään) ja Papu ja Maissikin menivät ruokanappuloiden perässä uimaan! Konsti on Nandon ja Ronjan Nooralta kopioitu ja todettu erittäin toimivaksi. Hienohelmarhode unohtaa hienostelun, kun veden pinnalla kelluu kuivanappuloita. Siellä se pyöri vielä nappuloiden loppumisen jälkeenkin ruoan toivossa...



Polkka on muuten ihan taitava uimari. Ui fiksun rauhallisesti, eikä yhtään riehu ja pärski ympäriinsä. Vielä toistaiseksi rannalla juokseminen voittaa uimisen, mutta vesi ei kuitenkaan herätä enää samanlaista inhotusta kuin alkukesästä.

Ei kommentteja: