18.5.2010

Viikonloppu omien parissa

Polkalla oli superhauska viikonloppu kirjaimellisesti omiensa parissa, eli Päivin jengin luona Kellokoskella. Viikonloppu oli sijoituskoiran omistajan unelma: Päivi haki apinan lauantaina aamulla ja vei näyttelyyn. Me haettiin Polkka takaisin sunnuntaina illalla kun oltiin selvitty lauantain häähumusta. Ja vielä ihan superväsytetty apina. Ei hassumpaa.

Näyttely oli meidän kotikulmilla eli Turengissa ja siksi oli ihan tosi tyhmää, etten päässyt itse mukaan. Ehkei koiranäyttely ole kovin hyvä syy jäädä häistä pois, heh. Polkan suosikkiveli Ego sai Sertin ja oli vielä VSP. Mahtavaa Johanna ja Ego!

Polkka oli JUN EH2 ja arvostelu meni näin:

Punertava vehnä. Vielä lähellä rajaa oleva. Mittasuhteiltaan oikealinjainen. Hyvä pää. Kirsun pigmentti kehittyy vielä. Kuiva kaula, tiivis jäntevä runko. Pitkä symmetrinen ridge. Korkeat hyvät käpälät. Hyvät kulmaukset. Hyvä luonne.

Typerimmällä ilmeellä varustettu on meidän koira.

Polkan mielestä viikonlopun paras anti taisi alkaa vasta näyttelyn jälkeen. Vuorokausi rallia Muscan, Neelan, Fannyn ja Jumon kanssa. Apina oli sulautunut laumaan hyvin ja leikkinyt varsinkin Neelan kanssa. Ja yrittänyt astua Jumo-enoa! Ei herranjestas Polkka, pitäisikö tässä nyt vähän käsitellä kukkia ja mehiläisiä?

Hundkarusellen.


Apinalla on superväsy.

Kuvat: Päivi Sormunen

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Mä oon aina digannut rhodessa siitä, että niitä voi olla monta laumassa leikkimässä eikä kukaan ole "kolmas pyörä". Hundkarusellen on cool :D

Riik kirjoitti...

Niinpä, hieno ominaisuus! Oli tosi ihanaa nähdä Polkka siinä porukassa riekkumassa, toisella oli NIIN kivaa kavereiden kanssa :)