14.5.2010

Sinne meni talviturkki!

Hei mitä sä teet siellä inhottavassa kylmässä vedessä?

Tänään oli aivan mahtava hellepäivä. Ja parasta kaikessa oli se, että meillä molemmilla oli ylityövapaa. Lähdettiin aamiaisen jälkeen Pasin vanhempien rantaan uittamaan bändiä. Täydellinen tapa laiskalle koiranomistajalle: Maissi ui ja Polkka juoksee ympäri lampea ja Papu pyörii linnunkakassa. Siinä saa kaikki apinat aktiviteettia samalla kun omistaja ottaa laiturilla aurinkoa.


Polkkaa vesi epäilytti tosi paljon. Apina kastoi varpaat veteen ja juoksi kauhuissaan kauemmas. Eikä voinut millään käsittää, miksi Maissi viihtyi vedessä niin kauan. Pasi yritti houkutella Polkkaa koirankeksien avulla edes kahlaamaan, mutta laihoin tuloksin.Maissi on meidän perheen uimamaisteri, joka on tainnut uida pisimmillään kolme varttia putkeen. Kaikki menee ihan hyvin, kun vaan muistaa tarkkailla koiraa ja kutsua sen pois vedestä kun meno alkaa hidastua ja koira vajota. Maissi ei nimittäin itse huomaa voimiensa uupumista, koska uiminen on siitä niin mahtavaa. Ja sitten moni vielä epäilee, pystyykö muka mäyräkoiran jaloilla uimaan! Pystyy ja moni Maissia hoitanut on kertonut miettineensä kauhuissaan, voiko koira karata uimalla...Päivä oli niin lämmin, että mummelikin innostui kahlaamaan. Papu oli tosi hyvällä tuulella johtuen varmaan auringosta ja meidän vapaapäivästä ja laukkasi kahlailun jälkeen lampea ympäri. Välillä on vaikea uskoa, että koiralla on ikää yli 12 vuotta!


Papulla on hassu tapa kuivata itsensä nurmikkoon leikkimällä hyljettä. Etuosa maahan ja takajaloilla potkitaan vauhtia.


Juuri kun olimme luopuneet toivosta Polkan uimaan menon kanssa, kuuluu kamala molskahdus ja kas, Apina on hypännyt pommilla lammen takana menevään jokeen! Hetken se oli ihan uppeluksissa, kunnes ui kiireesti rantaan. Eikä muuten mennyt toista kertaa uimaan. Saa nähdä miten käy seuraavalla uimareissulla.


Hieno yhteiskuva uimareissun päätteeksi. Maissi on liian kiireinen istumaan aloillaan ja ui taustalla ympyrää. Polkka päättää pussata mutsia ja Papu tuijottaa taskuja, että järjestyiskö koirankeksi tai joku muu pikku välipala.

1 kommentti:

Sanna ja Boris kirjoitti...

Aivan huippuihana yhteiskuva!