2.5.2010

Riehutreffit komean Boriksen kanssa


Polkka sai tänään uuden ystävän! Olen lukenut Polkkaa muutaman kuukauden vanhemman Boriksen blogia jo pidempään ja sitten jossain vaiheessa hoksattiin Sannan kanssa, että asutaankin suhteellisen lähekkäin (60 km on pieni matka siitä hyvästä, että saa juoksutettua elukasta virrat pois). Tänään vihdoin treffattiin ja voi miten koirilla oli kivaa! Yhteinen sävel löytyi hetkessä ja siinä sitten painettiin puolitoista tuntia ympäri pihaa ja hiekkakuoppaa.


Polkka kutistui taas ihan silmissä, kun Boris asteli ulos autostaan. Koirilla on painoeroa 17 kg, mutta se ei menoa haitannut. Polkka on niin hullu, ettei sitä pienet iskut ja törmäykset haittaa. Lisää vauhtia vaan ja äkkikäännöksiä, niin isompi kaveri ei pysy perässä. Olipa mukavaa katsoa koirien riemua. Polkka nauroi koko naamallaan, kun oli niin mahtavan kivaa juosta kunnolla.


Hei pliis, mä en jaksa enää.

Ei varmaan tarvitse edes mainita, että loppuilta meni aika matalalla profiililla. Kupillinen puuroa ja jauhelihaa ja takkatulen eteen nukkumaan. Polkka ainakin ottaa mielellään treffit uusiksi, meistä ihanan rauhallisen illan viettäneistä ihmisistä nyt puhumattakaan.

2 kommenttia:

Sanna ja Boris kirjoitti...

Kivoi kuvei! Boris esiintyy edukseen... Tai sit ei. Oli kyllä kivaa, otetaan pian uusiksi. Päivittelen omaa blogia alkuviikolla, vaikka meidän kuvissa pääasiassa näkyi peräreikä ja hännänpää... Täälläkin vedettiin kupu täyteen ruokaa ja sitten soffalle viltin alle ja unta palloon. Vähän niin kuin ei olis koiraa ollenkaan.

Riik kirjoitti...

Musta tuo poseerauskuva on tosi kiva :)
Otetaan toki uusiksi! Tuo rhonteissa taitaa parasta ollakin, että ulkona tykitellään täysillä ja sisällä otetaan rennosti.