8.5.2010

Ensimmäistä kertaa junioriluokassa


Olipa kylmä päivä! Hytisimme koiranäyttelyssä Helsingissä Tuomarikartanon vinttikoirakeskuksessa. Ei sentään satanut, mutta kylmää oli ja tuulista. Polkkakin juoksi kehässä vähän palelevan näköisenä. Ensimmäinen virallinen koiranäyttely sujui mallikkaasti ja laatuarvostelussa tuli EH. Rhodeja oli ihan vain muutama ja Polkka ainoa narttu.

Arvostelu meni näin (tuomarina Elina Haapaniemi):

9 kk feminiininen tyypiltään, mittasuhteiltaan hyvä juniori. Hivenen kevyt kokonaisuus tässä vaiheessa. Toivoisin hieman pidemmän pään. Erinomaiset silmät ja ilme. Hieman kookkaat korvat. Hieman vaalentunut kirsupigmentti. Hyvä luusto. Hyvä harjanteen pituus ja hyvin asettuneet kruunut.

Aika odotusten mukaan siis meni, kun palautetta tuli Polkan päälle jääneestä vappunenästä. Jos apinalta kysytään, reissun kohokohtia olivat riehuhetki Ego-veljen kanssa sekä myöhemmin leikkiminen Päivin lauman kanssa. Jumo-enokin lämpeni pienelle sukulaistytölle ensimmäistä kertaa. Ehkä hivenen liikaakin, hih.

Kehno keli ja palkintona kaksi punaista muovinauhaa, mutta silti oli tosi kiva päivä. Kyllä me koiraihmiset sitten ollaan kummallisia!

Ei kommentteja: