1.3.2010

Rhodesunnuntai

Olipa hauska sunnuntai! Tein ensin aamulla kunnon lenkin mäykkyjen kanssa Polkan jäädessä nyreänä kotiin odottamaan. Polkan ohjelma oli vielä edessä! Pakattiin apina autoon ja suunnattiin Päivin järjestämään pentukoulutukseen. Treenattiin kontaktikävelyä, estehyppyä ja vähän näyttelyjuttuja. Kotiläksyinä kuulusteltiin maahanmeno ja luoksetulo. Tällä kertaa myös Polkka omistajineen oli tehnyt läksynsä, eikä tarvinnut nolostella.


Treenien jälkeen lähdettiin metsälenkille kuuden rhodesiankoiran voimin! Mukana olivat Neela, Gimli, Milow, Musca, Ego ja Polkka. Sää ei varsinaisesti suosinut ja taivaalta putoava vesi muutti lumen inhottavan raskaaksi. Koirat pyörivätkin sitten polulla meidän ihmisten jaloissa...


Polkkaa jännitti alussa aika paljon, mutta alkujännityksen kadottua meininki oli reipasta. Ehkä ujostelu on ihan ymmärrettävää, innokkaita kosiomiehiä oli tarjolla joka suunnassa. Paras kaveri taitaa olla edelleen Ego-veli, vaikka sen leikit vähän rajuja ovatkin. Polkka sai aika monet lumipesut lenkin aikana!


Hui miten Gimli onkin suuri! Ei ihme että ilme muuttuu hieman jännittyneeksi.


Huh. Lenkin jälkeen on hyvä oikaista kaikkien ihanien lelujen viereen sillä välin kun ihmiset kahvittelevat.

Kuvat: Johanna Duarte, Karri Puustinen, Päivi Sormunen.

Ei kommentteja: