28.3.2010

Kun maalaistyttö kaupunkiin lähti


Polkka oli tänään ihan ekaa kertaa koiranäyttelyssä! Näyttely oli kaikkien rotujen pentunäyttely Kaapelitehtaalla Helsingissä. Hulina oli pienen afrikkalaisen näkövinkkelistä huikea, mutta kaikki meni tosi hienosti. Kohteliaana maalaistyttönä Polkka ensin kätteli tuomaria ja lopuksi suukotti. Minun ei onneksi tarvinnut mennä kehään sekoilemaan, vaan Päivi esitti Polkan. Liekö sitten esittäjän varmuus tarttunut koiraankin, ei olisi ikinä uskonut että ollaan harjoiteltu paikallaan seisomista ja ympyrän juoksemista ehkä kaksi kertaa.

Sisarukset Ego, Sanni ja Polkka.

Polkan arvostelu meni näin: "Tyypiltään erittäin hyvä narttupentu. Kuono-osa saisi olla hieman täyteläisempi, hieman liikaa poskia. Melko ylöskiinnittyneet korvat. Hyvä kaulalinja, sopiva luusto, hyvät käpälät. Hyvinkehittyneet eturinta ja runko. Sopivat kulmaukset. Liikkuu melko hyvin, hyvä ridge ja hyvä käytös." Polkka oli narttupennuista kolmas ja sai kunniapalkinnon.

Että nyt on sitten hyvä käytös todettu oikein koiranäyttelytuomarin toimesta! Vähän nauratti tuo poskikommentti, mutta koiranäyttelyarvostelut on aina yhtä huvittavia. Lisäksi muualta kuin tuomaristolta tuli palautetta paksusta vyötäröstä. Mutta eikös maalaistytöt ole aina vähän ronskeja? No joo, kyllä me ajateltiin vähän pienentää ruoka-annosta.

Olihan jännittävä päivä!

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

voih, mitä söpöstelijöitä <3 Onnittelut mun "lapsosille" :D

Riik kirjoitti...

Polkka kiittää! Ja kaverit varmaan kanssa :)