11.3.2010

Parasta juuri nyt


Rotta. Polkka sai kaksi rottaa meille muuttaessaan. Maissi suolisti toisen jo aikaa sitten, mutta harmaa rotta sinnittelee edelleen. Rotan onneksi se on pesukoneenkestävä, niin monessa pissapaperissa se on marinoitu. Polkka ilmestyy syömään rotta suussa, haluaa lähteä lenkille sen kanssa ja asettelee rottansa tuoliin nukkumaan ja hyppää itse perässä. Koska rotta ei ole enää elämänsä kunnossa, saattaa meitä odottaa reissu Ikeaan. Ei meillä olisi sydäntä heittää rottaa pois ihan tuosta vaan.


Vahtiminen (rotta suussa). Polkan suosikkipaikka on olohuoneen tason luona, mistä näkee kätevästi koko pihan. Siinä se kyttää ja ilmoittaa jos naapurin hevoset innostuvat laukkaamaan laitumella. Juuri muuta elämää pihassa ei olekaan. Vähän ollaan yritetty jutella Polkan kanssa, ettei uskottavalla vahtikoiralla ehkä ole pehmorottaa suussa...


Takka. Parasta mitä Polkka tietää, on käpertyä omaan tuoliin iltalenkin ja ruoan jälkeen. Kun menee sytyttämään takkaa, voi melkein kuulla otuksen kehräävän. No ainakin se urisee tyytyväisenä ja oikoo siroja sääriään kohti takan lämpöä.

5 kommenttia:

Sanna ja Boris kirjoitti...

Ihana Polkka! Meillä Boriksen ykkösjuttu oli Jäni, valkoinen pupupehmolelu. Siltä on nyt vaan raaja irti ja se odottaa muutamaa tikkiä ettei sisälmykset tursua ulos, joten sillä välin Borikselle piti hankkia pehmojellona. Se on melkein yhtä kiva. Tuttuja elkeitä!

Tuija kirjoitti...

<3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Polkka on NIIN ihana :D !
Huomenna voidaan pitää muotinäytös kun apina saa uusia takkeja. Saa nähdä vieläkö veikka saa antaa lumipesuja vai tuleeko jo vastalauseita ;)
Ovat luvanneet aika hienoa ilmaakin!

T. johanna ja pojat

Riik kirjoitti...

Sanna: Mikähän vimma näillä on jyrsijöihin? :)

Johanna: Me niin pidetään sisarusten muotinäytös huomenna! Veikkaan että Polkan rooli on saada taas "parit" lumipesut.

Tiina, Sera ja Sanni kirjoitti...

Meillä Rotta koki karun kohtalon jo aikoja sitten. Ehkä Sanni ei vaan ole semmosta äidillistä hoivaavaa tyyppiä... :D