2.3.2010

Polkka 7 kk


Polkka täytti tänään seitsemän kuukautta. Aika on mennyt ihan hirveää vauhtia, vastahan se oli syliin mahtuva pikkupentu ja enää vieraat eivät edes tunnista sitä pennuksi! Selailin viikonloppuna pentukuvia vähän haikeana. Toisaalta Polkka on juuri nyt tosi kivassa iässä, sen kanssa voi tehdä jo kaikenlaista ja se pysyy aika hyvin kuulolla. Tosin murkkuikä pukkaa varmaan kehiin tuota pikaa?

Päästiin muuten paikallisen koirakerhon itu-nimiseen pientottisryhmään, eli treenataan taas ensi viikosta alkaen häiriön alla. Tekee Polkalle tosi hyvää. Itu tarkoittaa alkeisryhmää, missä tehdään ihan perusjuttuja. Ilmoittauduin siihen, kun seuraava taso olisi ollut alokasluokkaan tähtäävä. Rimakauhu taisi iskeä ei niin kilpailuviettiseen koiranomistajaan!


Seitsemän kuukautta vanha Polkka on 56 cm korkea ja painaa 25 kg. Merkkipäivän kunniaksi siirryttiin syömään kaksi kertaa päivässä ja sekös Polkkaa kismittää. Raukka kolistelee iltaisin tyhjää kuppiaan ja luo meihin merkitseviä katseita. Kakkarytmikin meni niin sekaisin, että maanantaina töistä palaajaa odotti vanha kunnon kakkajekku. Sisäsiisti Polkka on ollut jo monta kuukautta, mutta kahdeksan tunnin työpäivä on vielä liikaa. Yleensä päivän aikana on tiristetty yhdet tai kahdet pissat.

Kiitos Päiville poseerauskuvista!

Ei kommentteja: