15.2.2010

Ystävänpäivätreffit Mörkön kanssa


Sunnuntaina jatkettiin reippaalla ulkoiluteemalla. Ihanaa kun pitkästä aikaa tarkenee olla kunnolla ulkona, vaikka luvattua kevätaurinkoa ei koko viikonloppuna näkynytkään. Laskiaisteemaan liittyen perheen mieshenkilö rakensi jumalattoman hyppyrin pihan läpi koira-aidan yli tielle ja Mörkö isäntineen kutsuttiin hyppimään. Loppujen lopuksi hyppyri oli kuulemma huono, koska siihen ei saanut tarpeeksi kovaa vauhtia. Minusta ilmalennot suksilla näyttivät ihan tarpeeksi hurjilta.

Pitkästä aikaa päivänvalokuva koko jengistä. Polkka on muuten kasvanut tosi paljon joululomalla otettuihin potretteihin verrattuna! Samoin joululomalla ostettu ja liian isoksi todettu kaulapanta on jo käyttökelpoinen. Ihan pikkuisen kun vielä kasvaa, niin panta on suorastaan sopiva.

Pelottava moottorikelkka! Tero tuli käymään reissullansa meidän pihassa ja siitäkös Polkka pelästyi. Kamala liikkuva ja muriseva hirviö, jonka selässä istuu tutulta kuulostava ihminen ihmeellinen muovipönttö päässä! Hetken rohkeuden keräämisen jälkeen Teroa ja kelkkaa uskaltauduttiin haistelemaan.

Päivän kohokohta oli kuitenkin vielä edessä. Mörkötreffit! Ihana ja innokas poikaystävä saapui pihalle riehumaan. Mäykyt laitettiin sisälle odottamaan, koska Maissi vihaa Mörköä jopa enemmän kuin saksanpaimenkoiria. Ja se on paljon se! Jo Mörkö-raukan naaman näkeminen saa Maissin raivon valtaan.


Ehkä Maissi aavistaa, ettei Mörkö ole herrasmies sanan varsinaisessa merkityksessä. Mörkö ei ole tainnut edes koskaan ennättää Maissin takapuoleen saakka, mutta ehkä sen aikeet näkee jo naamasta? Polkkaa ei niin haittaa. Kunhan joku juoksee ja painii ja riehuu, niin pikku irstailut on sivuseikka.

Ystävänpäiväsuukko Mörkölle! Tosin Mörkön ilmeestä päätellen suukko on tainnut lähteä polkkamaiseen tapaan pienellä nipistyksellä varustettuna.

Huh. Kaksi ja puoli tuntia pihalla ja siihen vielä sisällä riehuminen päälle vie virrat pienestä afrikkalaisesta. Sunnuntai-ilta kului sikiöasennossa omalla tuolilla.

Ei kommentteja: