22.2.2010

Kalsarikoira


Polkka menettää puettuna vähäisenkin eleganssinsa. Takki vielä menee, mutta fleecehaalarissa reppana näyttää aivan yöpukuiselta! Löysin nettikirppikseltä käyttämättömän fleecehaalarin kahdellakympillä ja ostin sen Polkalle. Lahkeet ovat vielä (?) liian pitkät, mutta muuten haalari on aika sopiva. Kuten kuvasta näkyy, etuosan säätökuminauha on aivan älytön. Koira kompastuu siihen juostessaan.


Yöpukulook tai ei, Polkka tarkenee haalarissa pahemmassakin talvikelissä. Viikonloppuna oli pakkasta parikymmentä astetta ja ilkeä viima. Polkka ulkoili reippaana tunnin verran. Tarkenee kun saa juosta vapaana ja haalari lämmittää. Ihmiset hyytyivät ennen lyhyttukkaista afrikkalaista ja menivät sisälle lämmittelemään.


Johonkin se pakkasilla kerääntyvä energia on käytettävä. Vaikka siis riehupainiin Maissin kanssa. Alan pikku hiljaa ymmärtää, miksi isot koirat eivät yleensä saa riehua sisällä. Täyttä rallia laukkaava Polkka on melkoinen hasardi! Mäykkyjen riehumisesta ei puolestaan ole ollut koskaan mitään haittaa, koska ne menevät niin maan tasossa.

Maissin hampaat näyttävät ihan järkyttäviltä tuossa kuvassa. Tulee mieleen se, kun Anun kanssa mietittiin että millainen olisi rhodesiankoiran kokoinen mäyräkoira. Kahden mäyräkoiran omistajina oltiin molemmat yhtä mieltä siitä, ettei haluttaisi tavata moista otusta.


4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

on se söpikkä yöpuvussakin <3

Riik kirjoitti...

Polkka kiittää! Jos siltä itseltä kysyttäisiin, se tosin olisi ennemmin suuri vahtikoira kuin söpikkä :)

Tuija kirjoitti...

ei tuolla naamalla ole katu-uskottavuutta ;)

Riik kirjoitti...

Älähän nyt. Tuo naama ja vahtiminen pehmorotta suussa on taatusti pelottavan näköistä!