21.2.2010

Afrikkalainen saa taidekasvatusta

Eleganttina työhuoneen koirapedillä.

Polkka oli pitkästä aikaa mukana töissä perjantaina. Töissäolo on parasta mahdollista sosiaalistamista pennulle, koska työkaverit käyvät kilvan silittämässä sitä. Aluksi Polkka vähän ujosteli ihmisiä ja lähinnä nukkui omalla pedillään. Nykyisin meno on ihan tarpeeksi riehakasta. Suurin ongelma on kuitenkin työhuoneessa pysyminen. Polkka on tosi kovasti minun perääni ja tulee heti koiraportista yli kun poistun huoneesta. Perjantaina treenattiin huoneessa pysymistä ja iltapäivällä pystyin jopa hakemaan kupin teetä, eikä Polkka kiirehtinyt perään. Kyllä se siitä!


Iltapäivällä Polkka sai annoksen taidekasvatusta alakerran galleriassa. Polkka on varsin taiteellinen koiranpentu, joka ilmaisee itseään mielellään esimerkiksi hiilipiirtämisen avulla. Saunaa lämmittäessä saa kätevästi napattua hiilenpalan ja sillä voi piirtää kuvioita olohuoneen lattiaan. Toisinaan Polkka antaa vähän hiiltä Maissillekin ja kaverukset taiteilevat yhdessä. Ehkä galleriavierailu antaa uutta inspiraatiota pienen afrikkalaisen taideharrastukseen?



Mielenkiintoiset muurahaisveistokset. Taulujen sijaan Polkkaa kiinnosti eniten gallerian nurkasta löytyneet pienet muurahaiset.


Pieni afrikkalainen happamana. Koko kerros täynnä kaikkea kiinnostavaa ja minut on teljetty typerän koiraportin taakse!

Ei kommentteja: