13.2.2010

Kaupunkitreeniä ja muuta lauantaimenoa


Olipa mukava lauantai! Polkka antoi nukkua puoli kymmeneen ennen kuin tunki päänsä peiton alle ja mätkäisi tassulla otsaan. Olihan se aika herätäkin. Pannullinen teetä, hetki koirien kanssa pihalla ja Polkka takaluukussa kohti kaupunkia. Käytiin ostamassa uusi hihna katkenneen tilalle ja samalla tuli hankittua puolikiristävä pyöreä nahkapanta. Se tuntuu parhaalta pannalta Polkalle, koska kiristyy ja löystyy tehokkaasti.

Eläinkaupan jälkeen Polkka odotti hetken autossa ja me käytiin verho-ostoksilla. Kesken ompeluneuvottelun tajusin, että jostain leijailee mehevä Frolicin tuoksu. Taskusta tietenkin! No ehkei myyjä haistanut sitä.

Ostosten jälkeen lähdin Polkan kanssa kaupunkikävelylle. Alku meni haistellessa, mutta sen jälkeen Polkka käveli tosi hienosti. Eikä vetänyt yhtään! Vastaan tuli paljon ihmisiä, mutta alun hötkyilyn jälkeen Polkka kulki kiltisti eikä yrittänyt haistelemaan. Käytiin Levykellarissa hakemassa rapsutuksia ja opettelemassa istumista. Sen jälkeen kontaktikävelyä torilla ja sivulletuloa linja-autoasemalla. Hienointa oli kuitenkin kontaktikävely kävelykadulla. Polkka käveli koko pätkän hienossa kontaktissa! Hämeenlinnan kävelykatu on lyhyt, mutta saavutus oli hieno kuitenkin. Olin tosi ylpeä Polkkiksesta.


Kotona levättiin hetki ja lähdettiin vielä remmilenkille. Papu yllätti ja lähti mukaan. Muutenkin mummeli oli tosi hyvällä fiiliksellä koko päivän. Polkka kulki hihnassa ihan vetämättä ja seilaamatta ja kolmen koiran taluttaminen sujui ongelmitta. Rakennettiin vielä pihaan kaksi matalaa hyppyestettä ja Polkka opetteli hyppy-käskyä. Sisälle päästyä koirat söivät mahat täyteen puuroa ja kalkkunaa ja tasainen tuhina täytti olohuoneen.

Ei kommentteja: