8.2.2010

Lomalaisen paluu


Puolitoista viikkoa Vaasan saaristossa Ann-Marin matkassa lomaillut Papu kotiutui tänään. Lomaan oli kuulunut hauenkaivuuta hangesta, mökin vartiointia ja ostosmatka Musti&Mirriin. Reissusta seurasi mukana haisunäätäpehmolelu, jonka Maissi halusi laittaa heti säpäleiksi. Kuinkas muutenkaan.

Myös kauhukaksikko oli reissussa viikonloppuna. Me ihmiset oltiin laskemassa Himoksella ja kun mökkiin ei saanut viedä koiria (ihme nihkeilyä!), koukattiin Maissi ja Polkka Jyväskylään mun vanhemmille. Mutsi sanoi puhelimessa, että kaikki oli mennyt hyvin. Koiria hakiessa kuitenkin selvisi, että Polkka oli vetänyt nahkahihnansa poikki, ryöstänyt korvakorun mutsin korvasta ja varastellut ruokaa pöydältä. Mutsi lohdutti rakentavaan tyyliinsä, että Polkka on vasta puoli vuotta ja kyllä siitä vielä hyvä koira tulee. Kiitos ja anteeksi äiti ja isä!

Lisätään nyt vielä, että poikki mennyt hihna on ostettu jo edesmenneen Linda-airiksen ensimmäisenä kesänä eli 1993 ja ollut käytössä siitä lähtien. Olin vähän hämmentynyt itsekin, kun aloin laskea hihnan ikää. Että eiköhän se ollut jo aikansa palvellut!

Söpöstelyä tänään töissä.

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

niin, ja jos kysyis sun äidiltä, minkälainen lapsi sä olit pienenä, niin varmana vastais, että tooooosi kiltti jne... vai olitkos ;) Semmosia ne äidit on <3

Riik kirjoitti...

Niin se vastaisi! Mä tosin vähän epäilen, että tässäkin tapauksessa aika kultaa muistot. Vähän niinku koiranpennun kanssa. "Eihän se nyt niin hermoja kuluttavaa ollutkaan..."