3.7.2012

Uimasilla

Mikä molskaus!

Nyt alkaa olla kesäkelit kohdallaan! Tällä viikolla on ollut aurinkoista ja lämmintä. Ollaan rakennettu päivisin terassia ja koirat ovat lepäilleet ulkona. Eilen käytiin rannassa iltateellä ja uittamassa koiria. Maissi ui ympyrää ihan sekopäisenä, varmaan sellaiset kolme varttia. Polkka haki kerran vesilelua ja oli sitä mieltä, että uimahomma riittää. Ahneena porsaana se kuitenkin innostui uudelleen uimasille, kun heittelin veteen koirannappuloita. Myös Papu rynnisti veteen metsästämään ruokaa. Pidetäänköhän niitä jatkuvassa nälässä?


Ihanan kesäistä!

Koirat pääsivät myös tänään uimaan Polkan agility-treenien päätteeksi. Hiekkakuopalla oli tosi kuuma, mutta Poksu jaksoi tehdä hyvin töitä. Välillä sillä meinasi palaa hermo minun ohjauskuvioiden viilailuun ja se meinasi heittää hanskat tiskiin, mutta sain sen vielä innostumaan pienestä pätkästä. Aivan kuin se tietäisi, että kisoissa selviää radalla tai kahdella mutta treeneissä joutuu tekemään enemmän hommia!

Tämän päivän treenirata oli muunnelma minikoirien SM-radasta. Rivien välistä voi lukea, että rata tarjosi meille haastetta. Hyvin kuitenkin selvittiin ja alan ehkä jopa hahmottaa ohjaustekniikoiden saloja, ainakin ihan vähän.


Tässä kuvassa haisee märkä koira...


Maaninen uimamakkara.


Mummojen vesijumppaa.


Uinnin jälkeen täytyy kuivatella.


Uimajengi.


Punainen kerjäläinen.

Ei kommentteja: