19.7.2012

Iltauinti ja Nikon J1

Uinti ja kuivaus, kiitos!

Pasi palasi työreissulta uuden lelun, Nikon J1:n kanssa. Kamera on jonkun sortin järkkäripokkari. Kooltaan pieni ja kätevä, mutta siihen voi vaihtaa putkia. Lähdettiin uittamaan koiria ja testaamaan kameran ominaisuuksia.

Täytyy todeta, että onhan se järkkäriin (Nikon D90) tottuneelle melkoinen rimpula. Isommalla kameralla on paljon vakaampi kuvata! Eihän tuo pikkuvekotin paina juuri mitään ja sitä on kätevä pitää reissussa mukana, mutta paatunut järkkäristi on silti vähän hukassa sen kanssa. Säätönappejakin on niin monta, että täytyy varmaan nöyrtyä ja ottaa ohjekirja iltalukemistoon.

Kameralla voi kuvata myös kunnollista videota, mutta toistaiseksi sellaisen saaminen taitaa ottaa oman aikansa. Tämän päivän yritelmät olivat aavistuksen suttaisia.

Koirilla oli hauska reissu - Maissi ui tapansa mukaan lampea ympäri, Polkka hyppeli pommilla uppeluksiin hakemaan koirannappuloita ja mummokoira paistatteli ilta-auringossa. Polkka oli juoksumasikseensa verrattuna tosi villi, ui ihan kunnolla ja veti sen jälkeen hepulilaukkaa ympäriinsä.


Mummeli ilta-auringossa.


Huono kuva, hyvä meininki.


Make makkara on viimein kalastettu pois lammesta.

Ei kommentteja: