6.11.2011

Sunnuntaimenoa

Rhodesiankoirat näyttävät älykkäiltä.

Vietettiin tänään hauska koiramainen iltapäivä Kirsin ja Sintin kanssa. Käytiin ensiksi Pekolassa ottamassa pientä agilityn ohjaustreeniä. Tehtiin alkuun keskiviikon treeneistä tuttua kahden hypyn ja putken sarjaa, sellaista helpon näköistä mutta jotenkin niin haastavaa. Poksun paskiainen muisti homman keskiviikolta, eikä rykinyt enää putken väärästä päästä sisään. Toisinaan hyvämuistinen koira on ihana! Toinen ratapätkä sisälsi välistävetoja ja takaaleikkauksen. Hyvin meni sekin.

Hundkarusellen käynnistyy.

Treenin jälkeen lähdettiin lenkille hiekkakuopalle. Koirat saivat hirveän hepulin jo autosta päästyään ja koko porukka juoksi pitkin puskia Poksun johdolla. Maissi kipitti menossa mukana, onhan se reppana vaan vähän hidas pitkäkoipisiin verrattuna. Hiekkakuopalla Polkka ja Maissi innostuivat leikkimään kaksistaankin, ensimmäistä kertaa viime viikon lauantain nahinan jälkeen. Muutenkin Sintin seura teki hyvää, eikä Maissi muistanut pelätä riehuvaa Polkkaa. Koirien välit näyttävät palaavan normaaleiksi, enää Maissi ei väistele Polkkaa niin paljon kuin vielä alkuviikosta.

Make kyttää.

Otin treeniksellä aivan tahallani Maissin tekemään puomia ja putkea (makkara osaa muutaman esteen ja rakastaa tehdä niitä!) ennen Polkan vuoroa. Poksu ei meinannut millään uskoa, että hän jää autoon odottamaan omaa vuoroaan. Sinne jäi ja nosti ihan hirveän mekkalan. Menin takaisin autolle vasta kun elukka oli hiljaa. Toisinaan ottaa koville jäädä toiseksi...

Apua, hiekkaa silmissä.

Lenkkeiltiin pimeän tuloon saakka, eli tarkemmin ottaen puoli viiteen. Päivät lyhenevät aivan järjetöntä vauhtia. Tosi tylsää tehdä iltaisin vain remmilenkkejä. Kevättä ja valoisia iltoja odotellessa!

2 kommenttia:

Terhi, Dee ja Jee :) kirjoitti...

Hei minkä kokoinen tuo Polkan polar vesti on?

Riik kirjoitti...

Se on XL. Vähän reilu Polkalle, mutta epäilen että L olisi ollut liian tiukka! Toisaalta tuo mahtuu talvella myös takin päälle. Kannattaa tilata Peten koiratarvikkeelta, nuo on olleet siellä alessa koko syksyn ja hinta on järjettömän paljon halvempi kuin esim. Musti&Mirrissä.