15.11.2011

Erityistaitoja: syyllisen lavastaminen

Mäykyt sen tekivät, en minä.

Kävin lenkiltä tullessa sytyttämässä kynttilän rappusilla olevaan lyhtyyn. Olin pois keittiöstä ehkä puoli minuuttia. Takaisin tullessa minua odotti mielenkiintoinen näky: mäykyt nuuskimassa kiinnostuneina keskellä keittiön lattialla lojuvaa pizzapohjaa (muovitettua, onneksi). Polkka puolestaan istuu ryhdikkäänä takan vieressä omalla tuolillaan aavistuksen mielistelevä ilme naamalla "tsekkaa nyt mutsi, miten kauheesti noi mäykyt varastelee".

Normaalilla äänensävyllä esitetty kysymys "mitäs kummaa täällä tapahtuu" saa Polkan kiiruhtamaan keittiöstä omaan huoneeseensa koirasohvalle. Ei sitten pitänyt pokka kuitenkaan loppuun asti mäykkyjen syylliseksi lavastamisessa! Jotenkin kummassa pystyin päättelemään, etteivät matalat saaneet hellan päällä sulamassa ollutta pizzapohjaa lattialle... Sori vaan Pokemon. Ja kiitokset tiistai-illan nauruista, elämä ilman koiria olisi niin kovin tylsää.

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

ketku koiraksi....

Päivi kirjoitti...

Ja niin syyllisen näköinen. Poksu unohti työntää tuolin hellan viereen...lavastus jäi siis kesken. ;)

sarianne kirjoitti...

Haha! :D Meillä Hannille kävi joskus pikkumoka! Oli varastamassa olohuoneen matalalta kahvipöydältä ruokaa. Oli kiivennyt sohvalle ja sieltä kurottanut etutassut pöydälle. Lautasenkin oli ennättänyt nuolla puhtaaksi sillä välin, kun olin vessassa. Jäi kiinni itseteosta, koska ei ennättänyt ratkoa dilemmaa, kuinka päästä kunnialla lattialle, kun takajalat on kaukana sohvalla, keskikroppa "rotkon" yllä ja etujalat liukkaalla sohvapöydällä :D Siinä nökötti!

Ellen kirjoitti...

Haha kettu-Polkka!