25.11.2011

Sisko ja sen (puoli)veli

Miten se kehtaa tunkea MUN sohvalle, kysyy Polkka.

Meidän laumamme kasvoi tilapäisesti yhdellä kuonolla! Täällä asustaa pitkän viikonlopun ajan hoitokoira Niro, Polkan puoli vuotta vanha puoliveli. Niro on tosi ihana pentu, vaikkei kovin pikkuinen enää - sillä on kokoa Polkan verran.

Niro saapui meille torstaina illalla. Polkka ilahtui rallikaverista ja riehui Niron kanssa pihalla. Ilme muuttui, kun se tajusi Niron tulevan meille sisälle. Polkan sohvalle ja leikkimään Polkan råtilla. Enää idea ei tuntunutkaan niin hyvältä. Ensimmäisen vuorokauden aikana Niro onkin kohdannut pientä murinaa sekä Polkan, että Maissin kohdalta. Pentu väistää nöyrästi murisijoita ja luovii tiensä väljemmille vesille. Muutenkin se on ihanan kiltti ja kiva koira. Ja osaa pyytää ulos asioille myös vieraassa paikassa.

Miten suloinen!

Olen aivan ihastunut Niroon! Tosin neljä koiraa tuntuu aika paljolta ja yhtäkkiä Polkka vaikuttaa niin ihanan aikuiselta ja rauhalliselta. Meillä taitaa olla pitkä matka seuraavan pennun saapumiseen... Ehkä sitten joskus kun koiranpaikkoja vapautuu eli toivottavasti ei vielä hetkeen.

Mistä hemmetistä näitä koiranpentuja ilmestyy, kysyy Papu.

Ei kommentteja: