14.11.2011

Maanantaimäyrät

Karkkia!

Papun toimistokoirakollega Ruuti on kasvanut aivan vimmatusti. Enää pötkö ei ole mikään surkea rääpäle, vaan vauhdikas pikkukoira. Oltiin eilen porukalla treenaamassa. Ruuti juoksi putken läpi ihan tuosta vain! Yleensähän sitä saa vähän lyhentää pentuja varten... Päätettiin kokeilla heti perään tummansinistä putkea, joka on yleensä koirille jännittävämpi - ei ongelmia siinäkään. Lisäksi Ruuti treenaili aitojen läpi juoksemista. Taitava pikkunakki!

Polkka teki pientä rataa, takaakiertoja ja keppejä. Kepit menivät kunnialla myös ohjaajan ollessa väärällä puolella. Silloinkin koira haki kepeille aivan oikein. Hyvä Pokemon! Maissi teki omaksi ilokseen puomia, putkea ja keinua ja oli tosi tärkeänä.

Treenien jälkeen käytiin vähän remmilenkillä ja Ruuti kipitti innoissaan Maissin ja Polkan perässä. Polkka oli ihan intona pikkuisesta pennusta ja olisi halunnut leikittää Ruutia.

Ruuti 13 vko.

Koirat saivat viikonlopun lemmikkimessuilta tuliaiseksi uuden lautapelin (myydään Musti&Mirrissä, merkiltään Trixie). Peli on oikeastaan aika hauska ja siitä saa vähän erilaisia variaatioita muuttelemalla keltaisten palikoiden paikkaa. Meidän kolmikolla on kaikilla aivan erilainen tyyli ratkoa pelin arvoitusta. Papu on selkeästi fiksuin, mutta sillä menee hermo aina jossain vaiheessa ja peli saa kyytiä. Onneksi se näyttää kuitenkin olevan aika vahvaa tekoa. Pelissä on vaan sama ongelma kuin niissä kaikissa: koirat oppivat ratkaisun aika nopeasti ja sen jälkeen pelissä ei ole enää mitään haastetta. Miksei joku koiratarvikeliike vuokraisi pelejä? Vai paiskottaisiinko ne siitä tapauksessa ihan hajalle?

Papun suosikkihommia.

... ja Ruutikin osaa ihan mainiosti!

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

tai sitten koirat vois osallistua Kimble-turnaukseen ihmisten kanssa :) - tosin Papu varmaan hermostuisi siinäkin, ellei kuutosta tulisi tarpeeksi nopeasti!

Jasmin kirjoitti...

Vähänkö suloiset maanantaimäyrät! :)

Ja teillä ON ihana koti! Meillä vallitsee kaaos ihan ilman remppojakin. :D Olen niiiin kateellinen tuollaisesta kauniista kodista.

Riik kirjoitti...

Tuija: Mä luulen, että Papun hermo ei kestäisi sitä kuutosen odottamista ja varsinkaan syödyksi tulemista :D.

Jassu: No kiitti vielä :). Mä pelkään jo sitä päivää, kun remppa on valmis ja tämän kaaoksen syy häviää...