9.1.2013

Lisää vauvauutisia!

Feanor´s A-pentuja kesällä 2011.
Pentu-uutiset eivät pääty edelliseen postaukseen, vaan minun lisäksi myös Polkasta tulee mutsi tänä vuonna! Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Polkasta tulee Feanor´s B-pentueen emä loppukeväästä. Polkkahan on sijoituskoira ja menee suorittamaan tehtävänsä Päivin luokse. Olen saanut muutamia hölmistyneitä katseita iloitessani ääneen siitä, että me mammalomaillaan molemmat samaan aikaan ja voidaan palata syksyllä treeni- ja kisakentille. Kuulijaosapuoli on tietenkin kuvitellut, että minusta on kätevää hoitaa samalla kertaa ihmisvauva ja lauma koiravauvoja. Onneksi homma ei kuitenkaan mene niin.

Ei voi olla mitään suloisempaa!
Pentujen isäksi on valittu Norjasta lähtöisin oleva Gene. Lisää yhdistelmästä löytyy Kennel Feanor´sin nettisivuilta. Mahdolliset tiedustelut kannattaa nekin osoittaa Päiville. Tietenkin jos joku pennusta kiinnostunut haluaa tavata mammakoira Punaisen Paholaisen livenä, niin siihen voi tulla tutustumaan tänne meille.

Mikäli pennut tulevat mutsiinsa, niistä saa kyllä harrastuskavereita moneen menoon. Mitään koneitahan rhodesiankoirat eivät tietenkään ole, mutta toisaalta Polkassa on ollut aivan tarpeeksi poweria ensimmäiseksi agility-koiraksi. Pidän tärkeänä myös sitä, että Polkka on käynyt eläinlääkärissä rokotusten lisäksi vain kaksi kertaa poistattamassa tikkua silmästä ja kerran hakemassa nenäpunkkilääkkeitä. Koiralla ei myöskään ole mitään kutinoita tai muita yliherkkyyksiä, vaikka se syö erilaisia lihoja laajalla skaalalla. Kiva koira se on kaikin puolin, vaikka rehellisyyden nimissä mainittakoon, että pentuna vähän rasittavan aktiivinen. Mutta siihen sopii varautua, jos afrikkalaisen meinaa hankkia... Nyt 3,5 -vuotiaana se on sisätiloissa lähinnä kaunis sohvankoriste.


2 kommenttia:

Suski, Saana ja Unna kirjoitti...

Ihania vauva uutisia <3 Nyt vaan tsemppistä ja pidetään peukut pystyssä, että kaikki menisi nappiin ;) Onnea!!

Riik kirjoitti...

Kiitos Suski! Onhan tää tosi jännää :)