11.6.2012

Se on pienestä kii!

Vietettiin rento viikonloppu vieraita hostaten ja pihatöitä tehden. Sunnuntaina kävin Polkan kanssa Janakkalassa juoksemassa yhden startin agilityä. Oltais juostu samaan vaivaan toinenkin, mutta ykkösille oli vain yksi startti. Tuomarina oli Johanna Wuthrich.

Polkka oli aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta hyvällä fiiliksellä. Rata oli tosi mukava, ei yhtään liian vaikea ja siinä sai edetä reipasta vauhtia. Poksu oli innokkaana ja teki hyvin hommia. Jostain syystä ei kuitenkaan pelattu kauhean hyvin yhteen, yksi vitonen tuli kiellolta putkeen ja toinen väärästä keppien sisäänmenosta. Video radasta löytyy tästä. Iso kiitos Terhille kuvaamisesta!

En oikein vieläkään tiedä, miksi Polkka otti putkelta kiellon. Putki on sen ehdoton suosikkieste, eikä se ollut mitenkään hankalassa kulmassa. Ehkä kiirehdin liikaa, koirahan juoksee selkeästi putkenpään ohi? Kepeillä luulen virheen tulleen siitä, että ollaan treenattu nyt keppejä tosi paljon ns. vaikeammalta puolelta. Ehkä Polkka lähti siksi kiertämään vähän hassusti? Se on ollut jo tosi pitkään tosi vahva keppien oikeassa sisäänmenossa.

Niin tai näin, kisasta jäi kuitenkin tosi hyvä fiilis. Tuolle tuomarille mennään aivan varmasti uudelleenkin! Jäin oman startin jälkeen vielä hetkeksi katsomaan kakkosluokan kisaa. Se oli ihan selkeästi vaikeampi, ei meillä ole mitään kiirettä säätämään ja sekoilemaan kakkosluokan radoille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Eksyin tänne blogiisi, kun rhodeja aikani kuluksi googletin :) Meille on toivottavasti alkuvuodesta rhodepoika tulossa, jos sopiva pentu syntyy. Nykyisen koiran kanssa harrastetaan myös agilityä ja tarkoitus olisi myös rhode lajiin tutustuttaa. Hienolta näytti meno teillä :) Tulen varmasti toistekin teidän kuulumisia katsomaan!

Mari

Riik kirjoitti...

Tervetuloa rhodejen maailmaan ja lukemaan blogia! Nämä ovat kyllä hauskoja ja monipuolisia harrastuskavereita, kunhan ei treenaa ja kisaa liian tosissaan. Kaikkia pieniä muuttujia kun saattaa sattua matkan varrelle :D