27.6.2012

Olihan agility-kisat!

Käytiin tänään Luopioisissa kisaamassa kaksi starttia agilityä. Kirsi ja Hupi-nahka lähtivät seuraksi, paljon kivempi niin kuin ajaa ja jännittää ihan yksin! Kisat oli ihanat pienet maalaiskisat ja järjestelyt toimivat hienosti (kaikki esimerkiksi saivat puruluun jo ilmoittautumisen yhteydessä). Maksikoiria oli ilmoitettu 13 ja tuomarina Johanna Wuthricht.

Sää oli meille oikein sopiva, oli pilvistä ja viileää muttei satanut. Polkka oli reippaana ja radan ulkopuolisesta nenäheikkeilystä huolimatta oikein hyvin kuulolla. Agiradalta tuli tosi harmittavasti toiseksi viimeisen esteen eli muurin palikka alas, olin jo ehtinyt mielessäni tuuletella nollaa. Muuri oli vähän vinossa ja kaarre tiukka, saatoin tietty innostuksissani myös huutaa koiralle jotakin kesken hypyn... Suoritus oli nopea (-12,21) ja jouduin itsekin juoksemaan ihan tosissani. Kukaan ei tainnut tehdä nollaa, sijoituttiin toisiksi.

Hyppyrata meni ihan nappiin, jopa muurin palikat pysyivät paikallaan. Polkka pinkoi taas hyvän ajan (-10,65) ja voitettiin ainoalla nollatuloksella. Ihan huikea juttu! Kotipihassa jouduttiin hakemaan Pasi apuun kantamaan kaikki palkinnot autosta sisälle.

Polkka palkittiin hetkeä myöhemmin reissulla Yömakkaralle eli kaupungin parhaalle grillille. Grillimakkara maistui sekä punaiselle paholaiselle, että takaluukussa seuraa pitäneille mäyräystäville. Nollasaldo on tällä hetkellä siis kaksi kappaletta, yksi vielä niin noustaan agilityn kakkosluokkaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Polkka on niin polleana palkintojensa kera kuvassa :) On syytäkin; oli hienoa katsoa niin sujuvaa menoa kuin teillä oli! Suunnitellaan taas uutta reissua!

Kirsi