7.6.2012

Mätsärissä Ruubenin kanssa

Polkka vahtii leiriä (eikä oikeasti edes vahdi, haluaa vaan leikkiä kaikkien kanssa).

Käytiin tänään illalla mätsärissä Ruuti-mäykkysen kanssa. Paikkana oli Hämeenlinnan linnanpuisto ja sää pitkästä aikaa kesäisen aurinkoinen ja lämmin. Hyvin siis viihdyttiin peitolla istuskelemassa ja iltaa viettämässä. Tavattiin myös Paavo ja Ruusa -rhodet, mutta kunnollinen leikkiminen jäi toiseen kertaan. Polkka oli isojen PUN3 ja Ruuti mäykkyjen SIN3.

Polkka esiintyi tosi kivasti ja väsähti oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun kolmea parasta sijoitettiin (eiköhän tää kehän kiertäminen oo jo nähty, tuumasi Pokemon). Tiukassa kisassa meidät viitottiinkin heti kolmansiksi. Saimme palkinnoksi maailman söpöimmän virkatun ruusukkeen ja miesten collegepaidan. Paita vähän hymyilytti, mutta eipä noilla palkinnoilla ole niin väliä.

Mätsäritouhun jälkeen haettiin autossa odottanut Maissi ja suunnattiin iltakävelylle. Maalaistytöt olivat innoissaan rantareitin kaikista hajuista. Olipa nostalginen lenkki - samassa paikassa lenkkeiltiin mäykkyjen kanssa joka päivä kun asuttiin vielä Hämeenlinnassa.


Maailman söpöin rusetti!


Palkintoposetus.

1 kommentti:

saarah kirjoitti...

ihana pokemon! tädillä on vähän ikävä.