26.6.2012

Sataa, ei huvita.

Mummo pakeni sadeulkoilua pehmustekasaan kaappiin.

Me ollaan NIIN kyllästyneitä näihin niin sanottuihin kesäkeleihin! Loma on kohta puolessa ja vettä tulee taivaan täydeltä ja on aika kylmäkin. Välillä pystyy ehkä maalaamaan taloa ja käymään lenkillä kun oikein tähtää sadekuurojen väliin ja sittenkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä kastuu. Hellettä ja aurinkoa ja vähän äkkiä! Me halutaan lämpöä ja uimareissuja!

Koirat ovat ihan kyllästyneitä märkään ja sateeseen. Päivälenkki ei ollut mikään valtaisa menestys, olin pukemassa ja etsin Papua. Mummokoira löytyi mistäpä muualtakaan, kuin nokosilta kodinhoitohuoneen kaapista ulkokalusteiden pehmustekasasta. Kun sain mummelin häädettyä sieltä, löytyi patjakasan päätä seuraava prinsessakandidaatti.


Käy vaan lenkillä, mä ootan täällä.

Uhmattiin Suvin ja koirien kanssa pskaa keliä ja heitettiin kunnon lenkki Ilamossa. Löydettiin hauska uusi reitti, tosin saatettiin vähän seikkailla armeijan ampuma-alueella. Onhan se vähän kuumottavaa huomata ammunnoista varoittava kyltti ja tien sulkeva portti juuri siinä suunnassa, mistä on itse tullut...

Loppumatka käveltiin aivan kauheassa kaatosateessa. Koirilla ei tietenkään ollut takkeja, eikä meillä ihmisillä mitään kunnolla vedenpitävää. Afrikkalaiset askelsivat autoille erittäin nyreinä. Dara taitaa noudattaa ystävänsä Polkan mottoa "tukka kastui, päivä on pilalla".


Hei eläinsuojelu! Kastelivat pienen viattoman luontokappaleen!

Ei kommentteja: